|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
I jedan i drugi procesor nude otprilike jedno te isto samo sto su u pitanju dva razlicita brenda! Kao sto rece Tranzit, oba daju dva nezavisna efekta pristojnog kvaliteta koja povezujes na Auxe na mikseru. Za razliku od efekata na miksetama tipa EMX5000 i slicnih, ovde su oba efekta potpuno programibilna sa raznim kontrolama za podesavanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Ok, jasna mi je razlika izmedju njih i vecine integrisanih efekata a sad mi je
jasno i da su to dve sprave istog ranga. Jedna informacija u vezi Carvina RX1200 - procesor na njemu je 16 bit. P.S.Sto se tice Damping faktora trazio sam po manualima ali nista.Da li je moguce da ga proizvodjaci navode pod nekim drugim nazivom u specifikacijama?
Imam godina - nemam novaca,a i da imam... sta kupiti? ![]() Promijenjeno od ibanez (01.05.2012 u 17:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Ne, nego taj podatak kriju! Dok kod odvojenih pojacala (slejvova) taj podatak redovno iznose!
Zato sam i pitao da li neko slucajno zna koliki je Damping faktor kod tih mikseta jer mi se ucinilo da je Carvin namerno izneo taj podatak da se pohvali time. Da li je moguce da ostale miksete imaju manji DF, mada mi se i njegov DF >500 cini malim u odnosu na one koje imaju bolja pojacala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|