|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Aham, razumem otprilike, pozabavicu se u buducnosti malo vise tim stvarima.
Evo snimka, unlisted je.Mozda ima malo vise gresaka u odnosu na vec postavljeni, ali to sad nije ni bitno.Pokazao sam i sta sam sve koristio, a mogu i da posaljem, ponavljam. Nadam se objektivnosti ostalih kolega koji ce uporedjivati dva snimka. Ako postoji jos koji nacin za dokazivanjem nije problem. Moze li nekako da se snima kablom zvuk a da slika ide preko mobilnog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Da se ja pitam obadvojica bih dobili ban jedan dan samo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
hmm,nek odluce kolege,ja necu ovaj snimak da komenarisem.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@zeljko Nije problem, nije samo ban u pitanju ovde
![]() Ako postoji mogucnost da zvuk ide preko kabla a da ja normalno snimam mobilnim ili bolje aparatom kad napunim baterije, nije problem samo mi kazite tako.Mislim da bi tako bilo najverodostojnije. Nego Neso, kako to da @tranzit koji je Bog i otac na forumu i koji najbolje zna od svih ovde nije primetio, a vi jeste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Salim se ja malo s tobom i Nesom...Druze samo naprijed s vjezbanjem i no problema...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@djole
pitaj to njega a ne mene.Ja postujem kolegu @tranzita i duboko uvazavam njegovo misljenje.Mogu slobodno da kazem za njega da je on na forumu kada bi se merili korisni postovi No.1 ja i dalje necu da komentarisem tvoj poslednji snimak ali cenim tvoj trud i rad. Ima ljudi ovde na forumu koji mogu da ocene ova dva snimak. Bilo bi nerealno da ja dajem svoje misljenje. @zeljko stara si ti kuka ove da forumu i ne brini se,znam ja da se ti salis i da si vedrog duha. pozdrav i za tebe druze.
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Oglasice se on vec, samo je cudno da samo vi primetite ,,intro'' pored toliko muzicara.
Evo ja cu postaviti set pa ako prodje svi koji misle kao vi mada ih nema izgleda mogu da probaju isti i da iskoriste to sto sam ja koristio pa da kazu sta je i kako je. Ovde ja zavrsavam svaku dalju prepirku zato sto temu nisam otvarao u te svrhe.Pozdrav i postovanje sa moje strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|