|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]()
Tyros sigurno nije los izbor,zelim ti puno srece u poslu sa njom a i ostalim korisnicima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sto se tice ovog snimka i prezentacije bogami moram reci da mi se svidja kako zvuci i ovako kao ne poznalac razlicitih klavijatura,posto se ne bavim dugo aranzerima vec samo slusajuci vase demo snimke...sad vec i ja bih mogao da prepoznam skoro svaku klavijaturu i njen sound....Audya sto jest jest ima neki svoj poseban sound koji se meni svidja a tako i ostale klavijature u tom rangu,tako da mogu samo da kazem dobre su to sve klavijature jedna ima jednu manu druga drugu mozda,ali oprt lijepo zvuce pogotovu u rukama nekoga ko zna da svira....Ja bih jos volio da cujem koji snimak audye ali da to bude citava pjesma i po mogucnosti da ima i vokal,da vidimo tj cujemo kako ce to onda kompletno da zvuci..Po mogucnosti nesto narodno starije..ako moze bas bih volio cuti...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Hajde da se i ja malo uključim,nije me odavno bilo ovdje.Ovaj snimak zvuči stvarno super,i ritmovi i semplovi,ali tako zvuče svi loop-ovani setovi i na ostalim aranžerima.Prema tome,ostajem pri svojoj prethodnoj konstataciji da je Audya precjenjenija u odnosu na ostale brendove.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (23.04.2012) |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Potupuno se slazem sa predhodnim postom koleke @Maxo 68.
i opet da dodam da i mnogo jeftinije klavijature daju jako slican ton a u dzepu ti ostane oko 2000 eura pa vi sad sami procenite cemu bacanje para!!!
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
brate onda sviraj na pa 50 ok ako sam kupio ketrona onda imam vjerovatno love da sviram na njega ili cak ako hocu mogu i da gledam heheheh ali ovde vise pricamo o svim nekim sitnim detljima koji su mozda toliko nebitni u odnosu na stvarnu sliku! Kolega Kasper ima tyros 4 i normalno je da ga hvali kao i ja ketrona ili pre ketrona sam imao tyros 2 i tad mi je bio extra sint sad imam ketrona i on mi je vrh vrhova ne zato sto je to ketron moze na njemu da pise i ........... bilo sta vec mi je bitan kako izlazi i radi !!!! I na kraju samo da kazem ceif nije skup!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|