Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 18.04.2012, 11:27   #1
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Lijepo to radi, meni se dopada. Pogotovo se istiće kvalitetan bubanj i bas. Volim čiste i prirodne činele, a to se čuje pogotovo na pjesmi Nije svejedno. Distorsion gitare su .... Hmm, ne znam, možda previše "plivaju" one u pratnji styla. I loše su quantizirane u onom dijelu poslije 0,38 pa "preskaču" kod promjene pratnje. Ali zato rade vrhunski acustic gitare u Kruška, međutim opet čujem "preskakanje" 0,48. Da li je to do lošeg odrađenog styla ili klavijatura loše odradi netočnost lijeve ruke? Pogledaj što je s tim.

Na pjesmi "Jesen u mom..:" je bas gitara pomaknuta u desno? Ne vidim potrebu za tim.

I molim te suzdrži se komentara poput ovih
"...ali iskreno sve ove klavijature su mi dosta stepenica ispod ketrona..." Nema potrebe jer samo ljudima "dižeš adrenalain", a ne dobivaš povratne informacije.

Daj još snimaka, rijetko ovdje čujemo demo Audya.
casper je offline   Reply With Quote
Star 18.04.2012, 17:43   #2
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

[quote=casper;213420]Lijepo to radi, meni se dopada. Pogotovo se istiće kvalitetan bubanj i bas. Volim čiste i prirodne činele, a to se čuje pogotovo na pjesmi Nije svejedno. Distorsion gitare su .... Hmm, ne znam, možda previše "plivaju" one u pratnji styla. I loše su quantizirane u onom dijelu poslije 0,38 pa "preskaču" kod promjene pratnje. Ali zato rade vrhunski acustic gitare u Kruška, međutim opet čujem "preskakanje" 0,48. Da li je to do lošeg odrađenog styla ili klavijatura loše odradi netočnost lijeve ruke? Pogledaj što je s tim.

Ja mislim sto se tice tih gitara da nisu dobro snimljene ili kako si rekao quantizirane,i zato preskacu na nekim mjestima...Znam jer se to i meni desavalo kad snimim i napravim neki ritam na ovom mom Ketronu SD3,a kad ubacim neki ritam koji je kako treba napravljen sve radi bez problema...Znaci 100%je do toga...Treba vise puta usnimavati sve posebno i svaki put probat dok se ne uleti kako treba u takt...bar ja tako uradim a to sa quantizaciom jos nisam ni ja skuzio kako ide,a probao sam i bude jos gore ili ne znam kako se radi.

Sto se tice zvuka Audye meni se svidja posebno kako rade bubnjevi i gitare,a moze to sigurno jos bolje,samo treba vremena i ljudi koji ce to odraditi kako treba...Mislim ko se razumije u pravljenje ritmova to je moje misljenje,a klavijatura ko klavijatura Nova i sigurno da je dobra i bolja od starih modela,bar po novim mogucnostima ako ne vise...Pozz
zeljko je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije