|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kad osobe pametuju,a neznaju sta je klavijatura to je nesto drugo,dosta put se pisalo o ovim temam za rame od pa1x,ja imma pa1x pa2x,dugo vremena pa1x sam proveo praveci svasta,a rami da mogu heh,daje fabrika htjela ostavila bi za rame jos dva modula i bio bi operativni sistem koji moze da podrzi 64,to nece moc ni u snovima,sve dok se ne napravi poseban OS sistem za pa1x a to ce biti u 30 tom stoljecu hehe,tako da kao Dexter vice da radi,nemogu da vjerujem sam sebi,hehh dobro si nasmijao mnoge kolege neka ona tebi radi i dalje sretno i pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
E sto se nasmijah... Pa i ja sam mogao kad mi je ram "crkavao" otic fino narucit slot od tritona i ubacit u pa2xpro... Joooj kako se nisam toga sjetio
![]() Kolega mi je jedan (koji posjeduje pa1x) isto rekao da moze do 96mb da radi, ali ispadne skuplja pita neg' tepsija...
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
nikadvisekorg,ja imam jarane koji ima pa1x pro koji je imao 96 mb ali je prepunio i pukao je procesor,sto se toga tice najbolji majstor je u srbiji,covjek kad uradi to ostaje kako jest,u pitanju je premostavanje EXB prosirenja vec sam to pisao negdje u temama,a vako nikad nece radit a to sto dexter pametuje to je njegovo,jarane de ti to napuni pa vidi hocel prec tih 32 mb odnosno 35 mb,koje racunar i korg prikazuje,on normalno da ce radit ali preko da ce ici i da mozes bilo koji set citat smijesno je stvarno hheh,pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|