|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja radim dosta sa kat2000,prvo konvertujem sa rolanda na korg pomocu SW a posle sa katom.i jeste to da se promeni raspored nabubnju ali ja ih podesavam parametar po parametar,za ovakvu radnju stvarno treba dosta vremena da se dotera ritam,ali u tome je fora da za npr korg i3 mogu isto da zvuce ritmovi kao na pa seriji,evo rocko neka kaze.moze zaista lepo da zvuci.
Promijenjeno od acakasper (17.03.2012 u 18:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Da ne bih otvarao novu temu. Moram da postavim ovde pitanje. Imao sam par dobrih stilova dok sam svirao PA1xpro i sacuvao sam ih. Probao sam da ih konvertujem preko Style Works verzije 3.76,i odradio to,medjutim kada ih ubacim u Tyros 2,bubanj zvuci kako treba,ali Bass i ostali elementi su skroz fals,uhvatim Am,on svira Cm npr.ili sta vec.
Je l' moze neko da mi kaze u cemu je problem? I da li je moguce ''pravilno'' konvertovanje,u smislu da radi normalno na Tyrosu kao sto je radio na 1Xpro. Nadam se da cu dobiti odgovor,od nekog ko je strucan za to i koji je to vec radio. Hvala unapred. NordX |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Yamaha ima nesto specificniji sistem "prepoznavanja" akorda. Kod Yamahinih aranzera akordi u ritmu moraju biti u obliku Maj7, inace su problemi sa kasnijim ispravnim prepoznavanjem akorda zagarantovani. Jedino ako su akordi na Chord trakama Maj7 (C Maj7 = C,E,G,H) ce Tyros raspoznati sve akorde pravilno. Otvori jedan Style i pogledaj kako su upisani akordi pa javi ovdje, da bi ti eventualno mogao dalje pomoci. Ima greski i kod konvertiranja ali tako gravidnih kao sto ti pises, za to jos nisam cuo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|