|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Budzet ti je zestoko mali a ti bi da instrumenti budu novi. U tom slucaju nemas mnogo izbora. Kao varijantu sa aktivnim kutijama jedino mezes dobiti 2 x Behringer Eurolive E1520A boxove i uz njih Yamaha MG 82 CX mikser a kao varijantu sa pasivnim kutijama imas za te pare Behringer PMP 5000 ili jos bolje PMP 4000 Powermixer a kutije 2 x Behringer VP 1520. Sve je u okviru tvog budzeta (mada malo tijesno) i sve je novo a za tvoje potrebe i prilike i sasvim skromno i zadovoljavajuce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa taj budžet i nije z apohvaliti..Kolega Tranzit ti je dobro napiso...Premda bolje ti je uzeti polovnu stvar a da je kvalitetnija nego Behringera novog pa nemaš onog zvuka kako treba...Znam da ti fasciniran i volio bi čim prije da kupiš nešto-isti sam ti bio al vjeruj da vrjedi malo sačekati..Ja sam počo da sviram u folkloru na liniji,pa sam tu liniju nosio na manje feštice davnih 90-tih,mikrogon bez Echa,ma ništa ni ščim...Onda čeko da skupim para za polovnu Montarbo 716 koja je bila mrak u tim vremenima jer je nov Dynacord bio apsolutno preskup..I kroz godine skupiš para i kupiš pravu stvar...Sad odluka je tvoja...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|