|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ella, nije rijec o izmisljanju tvom, mom ili bilo cijem drugom, rijec je o nauci koja proucava audio tehniku, audio design i audio inzinjering i to na najvisem stupnju i ona je vrlo precizno definisala sve ovo o cemu pisem. O tome ne treba diskutovata jer ovdje ukusima i navikama nema mjesta.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
shvatam ja da to nije preporucljivo da se radi,i sam sam to rekao,ali ako moram onda mi to pomogne,kolko god ti il neko drugi rekao da ne moze pomoc,ja kazem da meni pomogne i ja ako moram ja to radim,i ne mora niko drugi radit tako,ja kad dodjem radit u diskoteku i ustanem poslije dj-a koji je napumpao sve da grmi,ako pustim mikrofone kako treba ne mogu ni radit
neka je 10000 puta pogresno ali meni pomaze,a vi nemojte,a ko god kaze da to ne moze pomoc laze,jer sam sam isprobao,sretno |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
A ko god kaze da to treba da se radi, svjesno ili nesvjesno, dezinformise ostale. Ti jednostavno neces da shvatis da je to jedan od osnovnih zakona audio tehnike koji neizostavno mora da se ispostuje. Za te tvoje probleme postoji sasvim drugacije rjesenje koje nema nikakve veze sa Gainom a koje je daleko efikasnije.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
aa jesi ti tezak tip,ja lijepo napisao da to nije preporucljivo radit,ali ako se to uradi da pomogne,imal tu dezinformacija,a ti citiras betovena koji je isto ovo rekao i kazes nema veze s vezom,a naravno da to ima veze,i betoven je isto lijepo objasnio da ne treba to radit,ali ako se uradi dobije se to,sta tu ima pogresno napisano
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Uopste ja nisam nikakav tezak tip. Ne budi lican, nema potrebe jer ni ja nisam. Ostani pri temi, zaboravi moju licnost. Citas li ti sta ja pisem, a prije svega citas li sta ti sam pises. Dezinformacija je uvijek onda kada informacija nema iza sebe nepobitan argument. Ne treba to raditi, ne smije se to raditi i to ni u kom slucaju, nema izuzetaka, ne kazem to ja nego to kaze i propisuje citava jedna nauka o audio tehnici koja za to ima neoborive argumente koje ni ti, ni ja, ni bilo ko drugi ne moze da stavi u pitanje.
Promijenjeno od tranzit (06.03.2012 u 15:34 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
svasta,nauka kaze da se to ne treba radit,betoven kaze da ne treba radit,ja sam rekao da se ne treba radit,ti si rekao da se ne treba radit,to je jasno ko dan,ali ja sam to uradio nekoliko puta i pomoglo mi je,ne postoji nauka koja ce me ubijedit da to ne pomaze,jer mi je POMOGLO i ako bude zapelo opet ce mi pomoc,ne na velikim koncertima i dobrim razglasima ali svakako po kakvim klubovima i na losim razglasima hoce
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Daleko bolje bi pomogli neki drugi alati, no dobro je momak, ako te nauka ne moze ubijediti onda sigurno ne mogu ni ja, pa je s toga suvisna svaka dalja diskusija na ovu temu s tobom.
Promijenjeno od tranzit (06.03.2012 u 15:52 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|