|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
evo jos za G mol
G MOL G# DUR B DUR C MOL D DUR D# DUR F DUR nemam vremena mozda kasnje imadnem pa cu dalje ako mislis ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
A ha.Sve ti je to relativno jer ces u nekoj pjesmi naci neki od akorda koje ti mi ne mozemo nabrojati,ali eto...na primer shema,tj akordi koji se najvise koriste za d-dur- c-mol skalu su ti d-dur,dis-dur,g-mol,c-mol...E sada u nekim pjesmama ces imati i B-dur,F-dur,gis dur,g-dur......kao npr u refrenu ''Ima jedna krcma u planini'',ali to moras sam po sluhu.Ne moze ti niko objasniti i reci to je to,nema vise,sve se to razlikuje od pjesme do pjesme.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Naj cesce ti ide A,E,D pa onaj sablon (Dm,H7,E).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.11.2007
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo narodjacka sema od mene
A 7 (g/cis/g), D DUR (A/D/fis), Hmol (H/D/H), Dmol (A/D/f), E7 (gis/d/gis) poz Svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Narode ne bi zeleo da pametujem ali nije sve u sablonima.Kolega iscitaj taj tutoral NEMOJ DA TE MRZI!!!Siguran sam da ce ti pomoci da shvatis neke stvari.Svaka muka se isplati pre ili kasnije.Pozdrav svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.12.2006
Downloads: 1075
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hvala vam nije problem cuti nesto i odsvirati skinem ja sve sta krenem da skidam al nemam pojma odakle sam skinuo u tome je stvar ali snacicu se nekako ja se nadam ali hvala
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Mjesto: Shimanovci
Godina: 37
Downloads: 805
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Vularenga....izuci Lakyjevu shkolu muzike.....ili nabavi neku literaturu....bice ti mnogo lakshe. Ima tu dosta stvari koje morash da znash
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
![]() |
![]()
sto se tice dvojke i sevdaha ako iz kojega mola pocnes da sviras zavrsit ces u nekoj sedmici i duru uvjek. naprimjer iz gmol da sviras harmoniko moja, ice ti gmol, ddur, cmol, adur, a7, ddur. i tako za sve ostale. i to su ti te stvari sto pale stariju raju u dvojkama sto se tice prelaza i tako. isto takodje sa drugima pjesmama recimo put putuje latif aga, isto gmol adur, cmol, adur a7, i ddur. uvjek ima sedmica na prelazu i dur na kraju ako pocinje ili sa durom ili molom kojim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
![]() |
![]()
Aaaaaaaa, sta li cu se ja jos gluposti nacitat ovdje, ccccc
Pazi da uopće više nebi čito ! Kako se ponašaš prema kolegama ??? Jel tebe tko vrijeđa i omalovažava ? Promijenjeno od kreso (22.02.2008 u 14:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nadji vremena i prelistaj onaj tekst Lackyjeve skole moze ti pomoci sigurno,a evo ti skini sebi ove skale i laganini pregledaj jednu pojednu tu imas i molske,durske i orijental skale.
Pozdrav!! http://www.speedyshare.com/703316520.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akordi, durovima |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|