|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bolji su cini mi se tasteri npr za FILL i tako....Nego nema TOUCH opet izgleda ili mi se samo cini???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ako si mislio na ONE TOUCH,ima i to cetiri po ritmu,uostalom kao i kod BK7m.
Slobodno procitaj specifikacije za BK5,nista ne boli..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisi me razumeo "bobane010"....Citaj i ti malo moj post.....Rekao sam TOUCH,ali nisam mislio na ONE TOUCH,nego ekran na TOUCH....Razumes sad?Kao npr. sto imaju PA500,PA800,PA1X,PA2X,PA3X,.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
E stvarno nema to?????Pa ja ne mogu da verujem?E paovo ni je ni pa500 ni pa800 ni ......ostale koje si naveo ,ovo je obicna,najobicnija sprava ali jako korisna i nece biti skupa.A sve u svemu moje je misljenje da ti pises bilo sta ovde na forumu iz razloga skupljanja postova a ne iz razloga da konkretno diskutujes o necemu.Ja stvarno ne znam dokle ce administratori ove stvari da tolerisu.
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neso ti ga i sad pretera.....Ocu da pomognem i da diskutujemo malo.....Pitao sam samo da li ima Touch screen ekran,jer znam da sad noviji arrangeri ili workstationi obicno imaju ekran na dodir,a i sta je tu lose sto sam samo postavio pitanje?!?!?!Ko da sam postavio pitanje neznam ni ja sta....A ako mislis da je zbog posta,gresis,jer imam kolekciju kuci setova,boja(performanci),ritmova i bilo cega ostalog....Prijavio sam se 5 januara kao sto vidis zato sto sam tad uzeo klavijaturu,pa sam hteo da malo ucestvujem i postavim neko pitanje za neku pomoc ili dam odgovor na ono sta znam....ustvari.....sta ima ja tebi da se pravdam ovde?!?!?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
AcaG600, mogli biste malo pripaziti kako pisete na ovom forumu. Prva stvar sto skupljate postove za download, a znate da to ne prolazi kod nas. Druga stvar je da pripazite kako se obracate clanovima koji vam prvo mogu biti ocevi po godinama i drugo, dugo su na forumu i puno su pomogli njegovom radu.
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | AcaG600 (03.02.2012) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U redu Dell....Necu vise ulaziti u ovakve diskusije....pozz tebi i nesi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |