|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
ne znam,moguce,ali drugim forumima pristupam preko tapatalk-a bez problema,samo ne mogu ovom forumu pa mi zato nelogicno...inace android galaxy S je u pitanju.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Čudno...
Možeš li mi poslati na pm spoljn IP telefona, kada si preko 3G, da proverim da nisi negde blokiran na serveru? Ako nisi, onda je zasigutno ono što sam već rekao u pitanju.
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
O ovome sto cu ja sada reci,nece biti reci o smetnji vec o sugestiji.Ako je naravno moguce,prilikom postavljanja materijala da se unapred postavi detaljan sadrzaj i tako izbegne nepotrebni download. Cinjenica je da ima dosta dupliranog materijala, pa se samo zauzima i vreme i prostor na sajtu.Ovako ce se vrlo lako videti o cemu se radi i nece biti bespotrebnog downloada.Da budem i ja malo samokritican jer sam puno materijala nakupio iako sam mozda to vec imao.Nadam se da me razumete.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jel' to postoji aplikacija foruma za android?
P.S. Nista mi ne smeta,odlicna je ekipa i svi zele da pomognu,i hvala im sto me trpe i odgovaraju na moja glupa pitanja. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Od danas mi posebno smetaju oni koji dijele aranzere, pa cak i miksere, na "narodnjacke" i "zabavnjacke"... sunce ti zarko, sta sve ziv covjek ne moze da smisli...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
sve jedni te isti semplovi samo drugi nazivi.npr.kontra janko,marko,pera...a isti sempl u nazivu.bas isto tako a za harmonike da ne pricam.sta bi moglo po tom pitanju nesto da se uradi.ima li neki program ili tako nesto koji ce kad se uplouduje da ga prepozna i da mu kaze;dzaba si menjao ime taj sempl vec ga ima u downloadu ili kako vec.eto tako.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|