|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hmmm teeesko za 700€ za 800-900 vec sigurno mozes naci, mislim kod nas u BiH na jednoj internet "ebay" stranici sam nasao cak su se prodavale za 700€ 5 dana prije nove godine sad stoje 900€
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Milane, sakupi jos malo para i kupi HiMaxx60 (FBT), i resio si problem. Ostavi se Wharfedale-a i Behringera, JRX115 i slicnih igracaka...Najiskrenija preporuka. Usput, neces morati da nosis binove za svirke u prostorima do par stotina kvadrata.
Da ne otvaram pricu oko binova itd... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
domino druze,dobra preporuka,ali..moje pojacalo na 8 oma daje tek nesto malo preko 300 wati snage...a ova kutija kako vidim je 700 wati...ja s mojim pojacalom necu moci ni da je zagolicam da ona radi kako treba...ostace velika snaga u njoj neiskoriscena,zar ne???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nesa Tomic ima na prodaju RCF 315a za nesto manje od 700 eura u super stanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ako budem resio da uzimam aktivne,gledacu onda jos neke malo bolje za svih 1000 evra da budu,pa ako ima jos neki predlog...pzodrav
Dodato: ljudi a sta mislite o JBL EON 515??? vidim da su 450 wati,ok snaga,lake-14 kila,lepo izgledaju...e sad kako zvuce?? samo se nadam da nije visokotonac isti ko u jrx seriji? ![]() Promijenjeno od Milan$ (25.01.2012 u 21:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Milane,ako imas priliku, probaj tvoj CROWN na dve FBT HiMaxx60 pa napisi utiske. Nema veze to sto na kutiji pise 700w - to je maximalna snaga koju moze da izdrzi i ne znaci da ti treba 700w/8oma pojacalo da bi je "poterao". Zanimljiviji podatak je osetljivost i velicina (tip) HF drivera.
Marjanova preporuka je takodje OK i to stavi u najuzi izbor, narocito zbog cene. Aktivne kutije nisu uvek preporuka (kablovi,struja...) ali, ako mora oko 1000e, onda RCF ART500A-polovne, i samo da napomenem da su teske,vrlo teske ![]() Srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
auuu ove art 500a teske cak 38 kila..auuu jbt nisam cuo za tezu kutiju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Za novac koji imas bilo bi bolje da razmisljas o polovnim,a kvalitetnijim kutijama (a bilo bi bolje da malo sacekas i prikupis jos malko za nesto ozbillnjije), a ne o necemu sto ce ti samo zavrsavati posao.Slazem se sa Dominom sto se tice Wharfedale-a i Behringera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
herpa drug da nisi mozda pogresio oko jbl g2? sad gledao po oglasu nasao jedne kao nove,nekoliko puta upaljene jbl eon15 G2,a u specifikacijama pise nodijumski bass,tako da sigurno nije napravljen '95 godine,tad to nije postojalo
![]() mirandes drug,i meni se cini kao vrlo ok mixer,lak-11 KG,2 efekta, na izgled dovoljno snage,pa videcu,ali lik hoce da menja za moj snagas i mixer uzecu,ako nece jurim nesto dalje,aktivne neke ili sta znam vec..inace herpa drug 5016cf je na 8 oma 2x360 wati,a na 4 oma 2x500 wati..ako je tako na 8 oma,po meni sasvim zadovoljavajuce za 2 prosecne kutije os 300-350 wati.. ne znam da li je i na njoj moguce skinuti taj limiter,ako zatreba??? rrahmanjinov o polovnim kutijama i pricamo, nove sam spominjao jedino beginger..pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2012
Mjesto: Bosanska Krupa
Downloads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x