|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Jbg zaboravih da ne prodajes snagas, moja greska...
Onda u tom slucaju imas Wharfedale Titan 15 pasivnu za 350e komad, novu. Sensitivity (db 1w@1m) 97dB System impedance 8 ohms Maximum SPL Peak dB 129dB POWER HANDLING (Watts) Continuous RMS 400 Program 800 Peak 1600 Po specifikacijama je jaca od JBL-a, pisali su ljudi ovde na forumu da je dobra kutija za taj novac. Uzmes dva komada, pa kasnije mozes da dokupis aktivan bass bin kad bude bilo para za vece svirke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drug probao sam i titan i dlx seriju,i mogu reci da u odnosu na jbl-a imaju samo vecu snagu,i tek za nijansu konkretniji zvuk i to ove dlx i neo a titan mi je tu skoro negde ko jbl samo sa vise snage,manjka na visokima...to je taj cenovni rang sa jrx,tako da su i zvucno manje-vise tu,nije neka velika prednost za wharfredale u odnosu na jbl sto se ove klase tice....
mirandes druze,jedino ove maxx 6 ako bih nasao do 700 evrica,mada ih nesto nema po oglasima... hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hmmm teeesko za 700€ za 800-900 vec sigurno mozes naci, mislim kod nas u BiH na jednoj internet "ebay" stranici sam nasao cak su se prodavale za 700€ 5 dana prije nove godine sad stoje 900€
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Milane, sakupi jos malo para i kupi HiMaxx60 (FBT), i resio si problem. Ostavi se Wharfedale-a i Behringera, JRX115 i slicnih igracaka...Najiskrenija preporuka. Usput, neces morati da nosis binove za svirke u prostorima do par stotina kvadrata.
Da ne otvaram pricu oko binova itd... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
domino druze,dobra preporuka,ali..moje pojacalo na 8 oma daje tek nesto malo preko 300 wati snage...a ova kutija kako vidim je 700 wati...ja s mojim pojacalom necu moci ni da je zagolicam da ona radi kako treba...ostace velika snaga u njoj neiskoriscena,zar ne???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nesa Tomic ima na prodaju RCF 315a za nesto manje od 700 eura u super stanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ako budem resio da uzimam aktivne,gledacu onda jos neke malo bolje za svih 1000 evra da budu,pa ako ima jos neki predlog...pzodrav
Dodato: ljudi a sta mislite o JBL EON 515??? vidim da su 450 wati,ok snaga,lake-14 kila,lepo izgledaju...e sad kako zvuce?? samo se nadam da nije visokotonac isti ko u jrx seriji? ![]() Promijenjeno od Milan$ (25.01.2012 u 21:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Za novac koji imas bilo bi bolje da razmisljas o polovnim,a kvalitetnijim kutijama (a bilo bi bolje da malo sacekas i prikupis jos malko za nesto ozbillnjije), a ne o necemu sto ce ti samo zavrsavati posao.Slazem se sa Dominom sto se tice Wharfedale-a i Behringera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
herpa drug da nisi mozda pogresio oko jbl g2? sad gledao po oglasu nasao jedne kao nove,nekoliko puta upaljene jbl eon15 G2,a u specifikacijama pise nodijumski bass,tako da sigurno nije napravljen '95 godine,tad to nije postojalo
![]() mirandes drug,i meni se cini kao vrlo ok mixer,lak-11 KG,2 efekta, na izgled dovoljno snage,pa videcu,ali lik hoce da menja za moj snagas i mixer uzecu,ako nece jurim nesto dalje,aktivne neke ili sta znam vec..inace herpa drug 5016cf je na 8 oma 2x360 wati,a na 4 oma 2x500 wati..ako je tako na 8 oma,po meni sasvim zadovoljavajuce za 2 prosecne kutije os 300-350 wati.. ne znam da li je i na njoj moguce skinuti taj limiter,ako zatreba??? rrahmanjinov o polovnim kutijama i pricamo, nove sam spominjao jedino beginger..pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2012
Mjesto: Bosanska Krupa
Downloads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x