|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
evo jedan ozbiljan predlog umesto prepucavanja ovde na forumu ko je bolji i ostalo SVAKO KO BI ZELEO DA SVIRA BAR KAO MALI NEKA SE JAVI CIKA NELETU ZA CASOVE SVIRANJA. ZA OVE UDALJENE MOZE SE POSLATI I VIDEO SKOLA (ZAVIJENA U CELOFAN) A ZA OVE BLIZE MOZE PRIVATNI CASOVI PRVIH 10 KOJI SE JAVE IMAJU 10% POPUSTA I ARGETU P.S. 4 nele ; nadam se da se neces naljutiti za ovu ponudu u tvoje ime ja cu da se javim među prvih 10 ne zbog popusta vec zbog argete
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To Sto Si Postavio Je Nedim Postavio Da Ce Mu Trebati 6 Meseci Da Vezba
To Sto Je Mali Svirao A Ja Sto Sam Rekao Na Svakom Cosku Ima Dece U Beogradu Od Mog Profe Koj Ubijaju Na Mestu Sve Moguce I Posle Toga Sam Rekao Da Ce Onda Nedimu Trebati 5 Godina Da Vezba Ako Ko Od Njih Sta Postavi Sto Znaci Kao Sto Je Miki Rekao Da Ta Deca Ubijaju Na Mestu
#3 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
E sad si u pravu tranzit"ubijaju na mestu"...to znaci da si posle njih muzicki mrtav,smeshan..razumesh?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobra Ti Ova
Misliosam Na Ucenike Dragana Vasovica Caslava Ljubenovica Kemisa Zoran Paunoviv;bane Vasic;nesa Bekovic Itd Znas Kolko Oni Imaju Ucenika Koj Ubijaju Na Mestu Sa Istrumentom Patalo I Acu Cergara I Jos Mnoge Nepadaju Mi Momentalno Napamet
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Kodicevih ,Mishe Mijatovica,Zorana Djordjevica-Sanducheta,Tirketovih...Ucenika od Patala i Meneke...LELEEEEE
|
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kuku Lele
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Auuuuuu... pa to citava legija sunce ti kalajisano, sve specijalci.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
aha,kod svakog od njih moze da se ide u dobru muzicku skolu...i da se bude srecan ako se nauci
30% njihovog znanja.. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|