|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Nisam planirao da odgovorim na ovu temu al ajd da se barem javim. Da hvalim PRX615M necu jer to nije pitanje. Da napravim poredjenje - ne mogu jer nisam ko covek testirao A/b te dve kutije pa da dam sud sta zvuci bolje. PRX 515 sam cuo dva puta i zvucale su mi ok ali nisam bio odusevljen. Bilo je tu jos faktora, mozda su kutije i bolje, mozda je mix bio los, ko zna... U svakom slucaju, PRX je odlicna kutija i mislim da vredi svaku paru.
To je isto pitanje, sta je bolje PA800 ili Pa3X? Ja licno nikad necu doplatiti 2000 i kusur evra samo da bi imao Pa3X jer ja sa PA 800 bolje zvucim od pojedinih sa krsh ozvucenjem i Pa3X... ![]() ![]() ![]() Razmisli i sam odluci, neces pogresiti ma sta da uradis. Ili ce ti ostati love za more i jos koju sitnicu, ili ces zadovoljiti dusu i osedlati munju... ![]() ![]() Pozzz
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | gogo (19.01.2012) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|