|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.10.2007
Mjesto: Zagreb
Downloads: 54
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ketron sd1 , gitara
Interesi: muzika, nogomet
![]() |
![]()
Hvala Vam sto ste mi se javili, zelio bih otvoriti podforum samo za Ketrone / soltone !
![]() Ima ih na engleskom govornom podrucju, ali na "nasim" jezicima!? Nov sam na Ketronu sd1, zaista zvuci fantasticno!!! ![]() U meduvremenu sam shvatio kako se na midi "dosnimava" novi instrument. - za one koje jos mozda to zanima - : stisni sequencer , tipku funcion, load ( tu se ucitava midi na koji zelimo staviti nove melodije ), strelicama odaberes tracku na koju zelis nasnimati novi unstrument, i sada stisnuti record dubing ... Stvar krene u sequenceru, sviras ono sto zelis nadodati ... Kada je stvar gotova, jos jendom record dubing ( kako bi prekinuli snimanje ), a zatim stisnuti tipku sequencer ( kako bi ugasili sequencer ) , tada nas ketron upita da li zelimo spremiti promjenjeni midi, i to je to... Midi sa nadodanom melodiju na tracku koji si sami odaberemo! ![]() Sve koji imaju Ketrone sd1, pozivam javite mi se kako bi mogli "porazmjeniti iskustva", Hvala ![]() djandjer$yahoo.com Moze i na messenger, isti je kao i mail adresa! Hvala! Promijenjeno od djandjer (15.11.2007 u 10:58 sati) Razlog: pogreska |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ako bude dovoljno zainteresovanih, otvoricemo podforum, i stare teme prebaciti u njega.
Organizujte se na onoj drugoj temi. Ova ide u lock!
Favoriti |
Oznake |
izraduju, kako, ketron, midiji, sd1 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|