|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Na pa80 i pa800 mi se pojacavao bas i boja kad stisnem manuel bas a sad na pa1x pro nemam taj problem.Na pa3x je verovatno problem u O.S
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze li mi neko reci da li mogu efekti na PA3 da izlaze na izlaze 1,2 sto nije bio slucaj kod starijih PA serija,PA1,Pa2,Pa800?Vidim da ima neki IFX efekat sto me podseca na IFX iz Tritona koji moze da ide na individual1,2.Da li moze i na Pa3?Kod predhodnih PA modela to je,po meni,velika mana!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
Imam dva pitanja. Jel neko od vas provalio zasto se i kada desava da promeni vec zapamceni STS?? dva puta mi se to desilo,a nisam ukapirao zasto...A drugo,da li je neko od vas kompresovao semplove i da li se gubi na kvalitetu istih??? inace sam prezadovoljan kako to sve radi ali ima neke bugove sto na pa2x pro nisam imao,pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ipak kada se sada osvrnem na proslost, i kada se slegla prasina moram da naglasim da sam bio u pravu u vezi slika i u vezi photoshopa
![]() ![]() http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15918 @nikola1980 : Kompresijom semplova se NISTA ne gubi. Proveravao sam vise puta. Svi semplovi u klavijaturi su mi ukompresovani i nema nikakve razlike!!! Dodato: @nikola1980: sto se tice STS-a i to da ga promeni sam od sebe u nekim stilovima: to je bug,i mislim da ima veze sa kompatibilnoscu sa predhodnim modelima aranzera. Primetio sam kada u toku svirke tj.kad upalis klavijaturu ne diras (ne gasis) SINGLE TOUCH, STS ne brlja... ...a takodje sam primetio da problem nastaje na stilovima /songbook koji su na neki nacin editovani u PA3 ...konkretno,imali ste pa1/pa800/pa2 i taj set ucitali u pa3...sve ce biti ok dok u pa3 ne idete na WRITE current style (ako ste nesto menjali) ili WRITE STS RECORD-edit current style ,pa onda WRITE istog,desava se da sve iznivelisem,snimim ,ugasim klavijaturu ,upalim- nista nije snimio osim toga sto je editovano u stilu...kada sve to sredim po 2.put i snimim onda zapamti. ...Softverski bug-ovi koji me ponekad jaaako iznerviraju. Promijenjeno od Vex (24.01.2012 u 19:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | nikola1980 (23.01.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|