|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
jel ima dva zesabna efekta ili jedan??? poz i hvala
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
Milane brate kako možeš da postaviš takvo pitanje kada na netu lepo možeš da pronadješ sliku i da lepo sam vidiš!!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
Milane,ima jedan procesor za efekte,u okviru kog postoje kombinovani efekti (reverb+delay) i to po meni jeste mana ovog miksera,jer ne mozes posebno podesavati posebno delay a posebno reverb,ali te kombinacije koje postoje su fine,po meni je najbplja pod brojem 3.
Pedja,ukoliko volis da eksperimentises sa efektima,u smislu kreiranja raznoraznih kombinacija,potpunog editovanja itd. onda ti se ovi efekti nece dopasti.Ja sam se zadovoljio tim Plate-om,pod brojem 9,samo sam ga pomocu Tap tempa produzio maksimalno i vrlo pazljivo ga doziram (ne volim kad efekat dominira u pevanju).Najbolje ako imas negde da cujes mikser i efekte.Ja sam ga kupio maltene ''na slepo'',jer sam se oslanjao iskljucivo na komentare sa foruma i nisam pogresio
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
|
ok, Deki kod mene na soundcraft reverb je fantastican tj. identican sa lexicon xl400 jer je taj procesor u njemu,.. medjutim kada namestim delay oddredim tap i dužinu i brzinu mogu da namestim i u kom halu će biti većem ili manjem pa sve to mogu da memorišem i kada drugi put upalim mikser on je tu onakav kakav sam ga ostavio. Da li to može i na Allenu... mislim da možeš u prva 5 efekta da odredjudjes delay i kolicinu reverba... neznam samo da li ima store funkciju kao soundcraft.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
Vidi,cela prica oko efekata u Zed-u se svodi na to da imas dva efekta,delay i reverb koji su potpuno isti u svim presetima.Ono u cemu se ti preseti razlikuju jesu njihove osobine koje se dobijaju ''Tapkanjem'',pa tako jedan preset sa vecim brojem ''tapkanja'' postaje duzi,drugom se menja boja,tj. postaje svetliji,itd.Tako i kod ovih prvih pet kombinacija:jednoj kombinaciji tapkanjem produzujes delay,drugoj reverb,trecoj i jedno i drugo..ako mene pitas za neki generalni stav,Soundcraft ima bolje efekte,A & H ima bolja pretpojacala i nesto precizniji zvuk,a isto tako mislim da neces pogresitit bilo da odlucis da predjes na A & H,bilo da zadrzis Soundcraft-u oba slucaja se radi o dobrim mikserima.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|