|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2011
Downloads: 16
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Kolega nadam se da se ne ljutuš što sam malo prepravio tvoje akorde .Ja to sviram ovako.
A --------------------------AEA Jesi l mala ljubila do sada A---------------------------AEA Jesi jesi al Bosanca nisi Dm--------------------------------------- Lijepo cu se ocesljati dotjerati opeglati Dm--------------------------------------Am---C-Am-C-Am Mirisat cu kao ruza voljet ces me ti to znam Dm------------------------------------- Kupicu ti nanulice od bisera ogrlice Dm---------------------------------------------Am-C-Am x2 I kolace i bombone za poljubac sve cu da ti dam E I na kraju kad ti kazem volim te Dm Ne vjeruj mi lazem te A m Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac Obecacu prevaricu doleticu poludicu Ljubicu te necu stati dok ne kazes glasno ti si moj Opicu se napicu se s jaranima potuc cu se Zbog tebe cu glavu gubit al cu biti tvoj bicu tvoj I na kraju kad ti kazem volim te Ne vjeruj mi lazem te Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac Dm Hej stani Dm-------G F E Dm Hej stani lane moje X2 Dm-------EEEEE Hej stani Obecacu prevaricu doleticu poludicu Ljubicu te necu stati dok ne kazes glasno ti si moj Opicu se napicu se s jaranima potuc cu se Zbog tebe cu glavu gubit al cu biti tvoj bicu tvoj I na kraju kad ti kazem volim te Ne vjeruj mi lazem te Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio blicband za ovaj koristan post: | Dell (11.01.2012) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|