|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Prvo hvala Dado14 da je pronasao videoklip ovog velikog talenta.
CUDO NEVIDJENO!!! Mene je sram da kazem "kolega" Nikolas pa cu reci maestro Nikolas je prekomponovao sva kola koja je odsvirao iz cuga.Nisam kompetentan da komentarisem (bar ne za Nikolasa) ali sam primetio neverovatnu tehniku i prstored. Veliko znanje mu je preneo ucitelj ali vidi se da ima puno toga urodjenog.Odlicni vlaski terileri. Ne mogu se nacuditi celo vece.... Promijenjeno od vlaxxy (14.11.2007 u 20:54 sati) Razlog: . |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja samo mogu reci ensto glupo al nemoj da se smijete. A to je:
Znam i siguran da niko od nas ovde i ne zna da svira ovako! Ja jos nisam video da neko svira ovako opusteno, cisto i bez greske, ne kazem deca, nego kazem ljudi u rangu TELEVIZIJE. Prvo nisam mogao verovat, meni je sav dan stid da upalim sint. Ja mislim da je i suvisno uporedjivat ovog momka sa danasnjih PROFESIONALACA nekih, mene nikad nije impresirao ni taj KEMIS ni taj AMZA ni taj MICA ili CORTAN...al ovo...ja bi ovog momaka slobno staviju iznad sviju njih koje sam nabrojao i ostale sto postoje, znam glupo je al ne znam ni sam sta da kazem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sta reci a ne zaplakati
![]()
#4 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() I jos nesto da ne shvatis pogresno Nedime!!!Mali svira otkida,pozdravljam ali sam ti evc u jednoj temi ja napisao da ja i ti zasviramo malo zajedno ![]()
Marco Promijenjeno od Vaxter (15.11.2007 u 03:36 sati) Razlog: Spojeni postovi. Ne provociraj, loshe ti se pishe! 3 dana! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nele, dam sam najgori amater na svetu ja ipak znam sta je svirka i usi mi dobro rade,
nisam od juce, po mome, ovde na forumu nikoga jos nisam cuo bolje da svira, NIKOGA! Prstored, sloboda, opustenost, bez greske i skakanja...boli mene on kojim prstoredom svira...ako hoce i nogama nek svira ja pricam o onome sto cujem. Marko, u svako doba brale, ja biram sta sviramo i pored toga sto su dosad bile milion mojih snimaka po netu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nemoj Nesto Da Tvrdis Sto Nisi Naslusan
Mozes Da Tvrdis Mozda Za Orjent Svirku Toje Drugo Podrucje A Ako Zelis Mozda Mene Da Provocirac Toje Nesto Drugo Ja Se Nelozim Na Te Stvari Vec Poduze Vreme Imas Neke Komentare Brate Kada Budes Svirao U Televiziji Beograd Kao Ja Onda Mozemo Da Komentarisemo Svirku Necega Zao Mije Sto Moram Ovako Grubo Da Pisem Ali Brate Sto Je Dosta Dosta Je Svaka Cast Tvom Studijskom Znanju I Opremi Ali Mislim Da Nisi Merodavan Za Ovakav Stil Svirke . Vidi Nijedan Makedonac Osim Saska Nemoze Da Svira Sve Moguce Svirke Od Dvojke Pa Do Bugarica A Ako Tvrdis Neko Gradivo Treba Daga I Poznajes Mislim Dasime Razumeo Recimo Kad Je Orjent U Pitanju Tacno Znas Od Prilike De Sta Ide Koj Triler E Ovde U Dvojkama Je Isto Pozdrav Zaboravih Da Kazem, To Tije Isto Ko Jedan Iz Sumadije Recimo Gitarista, On Covek Sumadinac, A Ti Ga Pitas Da Komentarise Jednog Turskog Violinistu A Taj Gitarista Nema Predstavu Kako Ta Svirka Treba Da Izgleda Nit Trileri Niti Skale Niti Harmonije Niti Prstored Jednostavno Nista Pozdrav
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|