|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
ehhh moj prijatelju da ti ja nesto malo kazem !!!!
imo sam skoro 2 i po godine yamahu psr 1500! trebo sam duuuuuggoooo vremena da je dotjeram da barem malo zvuci kako treba ! ali nije to to ! sredio sam je za ritmove da je bilo ok ali bas samo ok nista vise !!!!! boje su kosto si rekao igrackeee ! meni nista nevaljaju ! ja sam ga samo koristio za ritmove ! posto je 3000 skoro ko 1500 nebi preporucio tu klavijaturu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mislim imam terce od zlatka subasica ( davno uzeo ) preko midi kabla ! ali nevalja posto efekat gubis !!!!!! imam i ritmove i sve to ako se slucajno odlucis za nju koliko ti bog hoce ali ja ti kazem nemoj !! ja sam je prodo i uezo Korga PA1x pro ! to je rec MAschina !!! ;-))))) ako si ikad sviro na korgu , nikad neces barem ovu 1500 ili 3000 uzeti ! za druge kao tyros i 9000 pro i to neznam nisam ih sviro sad ti odluci !!!! ;-))) hajd pozdrav i uzmi korga hahahahaha |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
psr3000, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|