|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Godfather
|
Dozvoliću linkove, pošto je blog u pitanju, ali generalno ne dozvoljavamo linkovanje.
Ovo nije zbog reklama, kako neki misle, već zato što sadržaj sa linkovanih sajtova često bude uklonjen, pa tema izgubi smisao.
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
|
Vax,
Nije me bilo neko vreme pa sam malo pozaboravljao pravila ![]() Sad ću ponovo pročitati pravilnik. A što se bloga tiče, u mom je vlasništvu, nije komercijalan(profitabilan) i zbog ovakvih situacija ( a često se susrećem sa njima) odlučio sam da te tutorijale ispišem i spakujem na net, pa da umesto kuckanja kilometarskog posta postavim samo link. U svakom slučaju hvala na razumevanju. Pretpostavljam da će ti se i žabac zahvaliti. Pozz, Dejan
|
|
|
|
#3 |
|
Godfather
|
Pretpostavio sam da je tvoj blog, ali sam ostavio kada sam video da je potpuno nekomercijalan.
Nadam se da ga nećeš zatvarati, jer onda ovo linkovanje stvarno nema nikakvog smisla.
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|