|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2011
Mjesto: Njemacka
Downloads: 12
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Harmonika, Klavijature
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru. Znam sta mislis sa tim brojevoma, ali ja sam dosad mislio da sa tim kontrolises kompletnu traku na drugoj klavijaturi. Naprimjer da ti Bass traka svira na drugoj klavijaturi. Moracu jos malo da prosvrljam...
Zna li neko kako da upisem te MIDI kontrole (brojeve) na jedan STS? Kako da udjem u taj Meni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
POzdrav, samo cu se nadovezat u vezi spajanja pa2 i Triton le. Kako cu namjestit da kad na pa2 mjenjam transpoze da mi se i na Tritonu mjenja ??? unaprijed zahvalan ..
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
I mene to interesuje druze,imas par tema oko takvog povezivanja,to izgleda nije moguce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 670
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Što se tiče mjenjanja boja na tritonu sa pa2x, može. Ja to koristim na Pa3x i triton le, mada sam tek od nedavno počeo da čačkam oko tog midija.
Staviš na tritonu u global/midi kanal 1. na pa2 staviš npr. upper 3 na kanal 1 , to ti je u Global/midi/ midi out chanels. povežeš midi kabal sa pa2x midi out na le midi in. Na pa2 u style play modu kad snimaš neku performansu idi na menu/track controls/ pa upper 3 posdesiš na external. Na upper 3 kvadratiću na glavnoj stranici se tada pojavljuje broj sa midi porukom formata 000.000.000. Takneš to i otvori ti se prozor da uneseš brojeve. Staviš broj u zavisnosti koji program želiš da biraš na tritonu i snimiš performance ili sts. Ovo da mjenja transpose na le kad promjeniš na pa2x mislim da ne može. Ja sam sve živo probao ali džaba. Pozz. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio striphio za ovaj koristan post: | almme80 (27.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|