|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
Gm---------------------
Neka te boli, nek ti je zao F---------(C-D)-F------------- I neka ti bude____ko sto je meni Eb---------(Eb-D)Cm----------- Nek druge ti sude za prevare sve ----Dm---------- Kad mene ne bude ---F-------Gm------------ Ja zivim za to da volis ko ja ----------F----Eb-F-----Gm Da nadjes dno u noci bes sna -------------------------- Da ne voli te da uzmi ti sve -----------F----Eb----F----Gm-- Kad zaspis da te s pola grada vara --------------------------- Zivim za to da patis sa njom -------------F-Eb-F----Gm-- tad bar znao bi kako je meni Gm-------------------------------F-- Neka te laze, neka te vara i srce ti lomi -----------------------Eb--- Iz dana u dan i svi neka znaju -------------Cm----------Dm a da ne znas ti da je neverna Ja zivim za to da volis ko ja Da nadjes dno u noci bes sna Da nevoli te da uzmi ti sve Kad zaspis da te s pola grada vara Zivim za to da patis sa njom tad bar znao bih kako je meni Dm--------------Eb---------- Zar nisam uspela da te zadrzim Dm------------Eb-------- zato jer sam te ludo volela F--------------------------- neka druga ce druga od mene Dm-----------Eb--------------- gora od mene dusu da ti zavede F-------------------------------- srce da ti ukrade, da ti porusi nade
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|