|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 1
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mogao bih pokraj druge
provoditi silne sate ali srce drugu nece ono samo kuca za te Ref. Ubediti srce ne znam da je kasno za nas dvoje jos uvek se tebi nada jos te ceka, zlato moje Mogao bih s nekom drugom krenuti u zivot novi ali srce jos te sanja prepuni su tebe snovi Ref. Znam da bi mi zena druga poklonila sve od sebe ali srce to ne zeli jos verno ceka tebe Ref. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mljacka za ovaj koristan post: | joki94 (23.12.2011) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
Em--------------------
Mogao bih pokraj druge ---------F------Em provoditi silne sate ---A---------C--- ali srce drugu nece ----------D-------Em ono samo kuca za te Ref. Em---------D----Em- Ubediti srce ne znam ---------D-C------Em--- da je kasno za nas dvoje ------------E7----Am jos uvek se tebi nada F-----------Dm------Em jos te ceka, zlato moje Em-F x2 Em-Am-Em-Am-C-G-D-Em Em----------------------- Mogao bih s nekom drugom -------F---------Em-- krenuti u zivot novi ---A---------C--- ali srce jos te sanja -----------D-------Em prepuni su tebe snovi Ref. Znam da bi mi zena druga poklonila sve od sebe ali srce to ne zeli jos verno ceka tebe Ref.
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | mljacka (23.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|