|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znas li koja je tacna oznaka RAM memorije... jos ako imas negdje sliku bilo bi super. Mislim da se ta memorija moze naci u nekim starijim PC masinama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
To je ova memorija koliko se secam simm 30 pina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo slika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
30 pinski SIMM u modulima od 2x8 ili 2x16 MB su se ugradjivali u stare 286, 386, 486, Macintosh Plus, Macintosh II, Quadra, Atari STE racunare. U firmi imam negdje zabacanih ploca od 386 i 486... Ako ne bude 72-pin dacu ti je dzaba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja koliko se secam u 386 su 72pin,mada mozda gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisam ni ja sinisa 100% siguran ali imam u firmi tih masina iz praistorije jer mrzim da bacam stvari
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Proverio sam.
![]() Imas od 1mb do 128mb Prvo su izasle sa 30pin i koristene su 286, 386, 486, Macintosh Plus, Macintosh II, Quadra, Atari STE i Wang VS systems. Onda su izasle 72 pin i koristene do sredine devedesetih pa su opet presli na 30pin samo ovaj put su bile 32bita umesto 9bit. Izneo sam jednu neistinu. ![]() 72 pin se krecu od 1-128mb ,a 30pin 9bit 256 KB, 1 MB, 4 MB, 16MB Promijenjeno od sinisa (16.12.2011 u 18:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|