|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa da ucitavao sam set preko seta...npr. imam svoj set koji koristim,i onda sam samo pustio da se ucita taj drugi set koji mi pravi problem,znaci set preko seta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
heeeee tu si mi sokole, ma ne smijes to radit, jer ako preopteretis ram(sto sigurno vec jesi) moze ti "vrisnut", set se mora prvo izbrisati i iz sound>record- pa sve multisemplove i semplove izbrises, sve komplet(fakticki formatiras klavijaturu), i onda ucitavas set, pa onda opet izbrises sve i ucitas drugi set i tako redom...........
![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (15.12.2011 u 16:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
uuu dje me nadje,nisam to znao...hvala drug puno...probacu prvo sve da izbrisem,pa javljam sta se desava...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.06.2011
Mjesto: Virovitica
Downloads: 154
Uploads: 2
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa900
Interesi: Samo glazba
![]() |
![]()
Ajoj ja skroz učitavam set preko seta, zato mi i proizvodi neke zvukove kojima dugo treba da se utišaju. Ajd mi sad mirandess probaj malo detaljnije opisati formatiranje seta ili kako se to već zove. hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo ima vec sve napisano. Post namber 4
![]() ![]() http://yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10900 @Milan ma jasta radi, probaj pa javi, 99% da je do toga, ne znam sta bi drugo moglo biti...... ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (15.12.2011 u 16:27 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mirandess za ovaj koristan post: | tomo23 (15.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|