Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Bubnjevi

Bubnjevi Bubnjari, oglasite se... ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 11.12.2011, 16:48   #1
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nemam naviku da preporucujem ljudima nesto a da nisam potpuno ubjedjen u to, pa tako ti ne bih mogao preporuciti nijedan laptop u koji sam sto na sto uvjeren da bi izdrzao te torture sa sviranjem EZ bubnjara uzivo. Jednostavno laptopovi nisu jos na dovoljno visokom tehnickom nivou (CPU, chip, bridge...) koji bi garantovao ultra stabilan i siguran rad bez ikakvih ispada. U studiju je to nevazno jer se uvijek moze iznova ali na bini je to od prioritetne vaznosti jer dzaba i sav sound i efekti kad to sve moze pasti svaki momenat a ti osta gluvi bubnjar. Mlatis po tim padovima a nigdje zvuka. Ne pisem ti ovo tek da bih ti nesto napisao vec zato sto sam sve sto ima ikakvo ime u domenu laptopova testirao u live uslovima i nijedan nije zadovoljio. I oni najveci i najbolji na bazi najbrzih mobilnih i7 procesora sa 16GB RAMa i sa specijalno obradjenim OS za audio nisu prosli ispit. Svaki je pao na popravni bar iz jednog predmeta.
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 01.03.2012, 09:17   #2
gajagus
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.11.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
gajagus befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

pozdrav svima ...treba mi informacija o zvucnoj kartici i kako se ona ponasa na cybase ili slicnom softver da li ima bagova i da li mi je preporucujete i naravno koja joj je cena ....

E-MU 0404 PCIe Audio Interface hvala na odgovoru
gajagus je offline   Reply With Quote
Star 17.03.2012, 09:31   #3
gajagus
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.11.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
gajagus befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

pozdrav ipak postoji resenje za latencu izmedju laptopa i elektronskog bubnja i smatram da nema potrebe za kupovinom eksterne zvucne .ako se bubanj naravno ne koristi u profesionalne svrhe . sve sto je potrebno jeste instalirati podrsku za zvucnu ASIO for all koja se automatski podize po pokretanju programa i podesava latenca automatski a s druge strane potreban je toontrack supperior drumer ...ja sam skinuo 18 gb podataka samo za obican interfejs gde je potrebno instalirati Toontrack solo softver preko kojeg se ubacuju vst pluginovi i proradice ...........iskreno minimalna kasnjenja imam i zadovoljan sam .. ujedno preko ovog toontrack soloa se moze ubaciti i ez drumer naravno sve po zelji .
gajagus je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije