Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 06.12.2011, 00:14   #1
log
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 06.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
log befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Iako se vecina slaze da je cantus 4 amaterska harmonika ,tj. nije profesionalna , ja se ne bih pridruzio u potpunosti toj vecini.Najbitnija stvar jeste da koji god instrument kupovao, moras sam da ga probas i procenis da li ti odgovara ili ne.Naravno da su italijanske harmonike bolje u mehanici , ali zato za te pare ne mozes naci nijednu cak ni rucni rad da valja.Welmeister zvuci odlicno , cak bolje od dosta dvojki original .Imao sam licno iskustvo da se u to uverim.Bolji model od cantus je supita i nju sviraju mnogi profesionalci poput Minunea,Mexikana i raznih (potrazi na youyube)...
Na kraju krajeva Petar Ralcev svira takodje Welmeister i to losi model od cantusa , licno sam imao priliku da probam njegovu harmoniku, pa covek je internacionalni svirac.Hocu da kazem ,nije ni sve u instrumentu , mnogo zavisi i od sviraca , ako ne najvise.
I na kraju ,mislim da ce se vecina sloziti samnom , ja licno preferiram Scandalli i Settimio Soprani pa tek onda Guerrini , ipak je cena nesto sto je jako bitan faktor pri kupoviti bilo cega pa se sve na kraju ipak svodi na ono :kolko para - tolko muzike.Mada ponovo kazem Cantus IV za te pare svira bolje nego Guerrini za duplo vise.
Pozdrav i srecna kupovina!
log je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio log za ovaj koristan post:
Burli (11.12.2011)
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije