|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaha... sviram kolega, sviram. Harmoniku Roland FR3X kojom upravljam i jos neke sounde sa VST instrumenata lijevom rukom (basovima).
Dodato: Na ovom snimku sviram tu harmoniku ali rotiramo na instrumentima vrlo cesto jer svaki clan benda svira par instrumenata. Promijenjeno od tranzit (03.12.2011 u 03:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa kako se onda ti ne cujes jedini, inace odlicno je skroz, svaka cast
![]() Nego, kako bubnjar drzi te stvari kod sebe, jel i ti imas peskir iza vrata? ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hahaha... cujem se, cujem ama je aranzman bio takav da je harmonika bila nesto u pozadini mada se cuju neki od VST instrumenata koje sviram na basu. Stand-Tom je poveliki pa na njega stane svasta nesta tako da bubnjar ima mjesta i za casu vina pored svega sto sam nabrojao a peskir mi ne treba jer je harmonika jedva 8 kilograma teska.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E blago ti se. Ni moja hohnerica nije mnogo teska, oko 10-ak kila, ali zato kad se na ljeto sviraju svatovi naprosto kondenziram. A znas i sam kakav je obicaj kod nas da se harmonikasa obrise po celu kad se uznoji, a ovi brisu samo ovog starijeg kolegu, valjda mene ne postuju sta li
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da to je to. Na tom snimku sviram sa Dallape Supermaestro prosirenjem za FRX harmonike. Svi registri te Dallape harmonike su tu i to sto na sto autenticno. Mogu i da uporedim jer imam i originalni Supermaestro iz 1968. godine. To je odradjeno maksimalno i ton i mijeh ... ama sve. Prednost FRXa je sto mogu da upravljam njime bilo kakvim midi uredjajima u isto vrijeme na 3 midi kanala a uz to ako treba i da sviram harmoniku (mislim na sound). Paklena masina sa dobrim setupom. Kada upravljam aranzer njome, bass akordi daju harmoniju aranzeru, na glavni bass postavim neki od duvackih ili gudackih instrumenata a na desnoj strani uz zvuk harmonike biram preko PCG komandi solo sounde sa bilo cega (midi modul, VST instrumenti... sta ti treba). U mnogome kompletnija svirka nego na klasicnom aranzeru, bilo koji da je, jer na njemu imas samo lijevu i desnu stranu a kod FRXa dva puta desnu (harmonika i midi) i dva puta lijevu (akord i glavni basovi od kojih svaki ima svoj sound a u isto vrijeme upravlja i midi uredjajem). Uz to sve, radim potpuno bezicano i midi i audio signal sa harmonike tako da sam potpuno mobilan. Kontroler k'o grom, sound k'o kuca.
Promijenjeno od tranzit (03.12.2011 u 05:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vokali u refrenu veoma lepo zvuce,lepo ste ovo upakovali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
heheheh pa ti sviras kao i ja od prilike harmonika i midi...Super je to samo sto je i zahtjevno...Mnogi misle da je lako svirat na taj nacin razvlacit harmoniku i jos uz to mojenjat komande na aranzeru i sve ostalo sto uz svirku ide,a to nije ni malo lako..svaka cast super ste ovo odradili...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|