|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Sjasi kurta da uzjase murta ...sta ces moras siriti zarazu ajde javi se na msn imas gratis program .....ma program je do vise jajca :-)
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da Nemas Majketi Neki Iz 1941-45 Emc
Taj Bimi Bas Odgovarao Ajde Daisa Care Nabavi Taj Je Do Jajca A Mozda I Do Muda Hehehehe Ziv Bio Care
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam cuo da postoji verzija iz 2034. pre nove ere koju su nasli u pecinama na Tibetu!Predpostavka naucnika je da su ga zaboravili vanzemaljci kad su radili prvi rock za Budosa najpopularnog rock pevaca u tog vremena!Ja mislim da je rec o verziji -7.11 pa ako neko neso zna neka podeli sa nama
![]()
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.06.2006
Mjesto: Luzern CH
Godina: 41
Downloads: 105
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Scandalli,Korg Pa800,Korg Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ovako..ja sam bio na stranici od EMC ali tamo niko i ne spominje taj STW2007. Ja se nerazumijem bas u taj STW, ali kako znam da je to Program od EMC i ako neko treba imat to onda mislim prvo oni. Ili to proizvodi i neko drugi? Pozdrav svima
Promijenjeno od kreso (12.11.2007 u 09:41 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
[quote=Ivo_84;19863]Ovako..ja sam bio na stranici od EMC ali tamo niko i ne spominje taj STW2007. Ja se nerazumijem bas u taj STW, ali kako znam da je to Program od EMC i ako neko treba imat to onda mislim prvo oni. Ili to proizvodi i neko drugi? Pozdrav svima
www.********.***** Bez komentara !!! Jesi procitao sta je Marco napisao,proizvode ga vanzemljaci,oni mali sto zive u svemirima! ![]()
don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! Promijenjeno od kreso (12.11.2007 u 09:41 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Imam ja SW iz 1935,ali Morzeovom azbukom se kucaju komande i malo mu je glasan agregat,ali moze to da se sredi,ima covek na Farskim Ostrvima ugradjuje neke prigusivace.Pozeljno je znati periodni sistem elemenata za rad sa njim.
#7 |
KRVAVI
|
![]()
Jel dizel ili benzinac?
#8 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
Pročitaj članak 12. PRAVILNIKA !!! I pogotovo ne stavljaj sliku tok zločinca ovdje, jer pobio je previše ljudi da mu se i ime spominje, a kamo li slika kači ma igdje. I opet bez editiranja slika zaštičenih programa. Recenziju obavio Kreso Promijenjeno od kreso (12.11.2007 u 09:45 sati) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisam Mislio Da Stavis Tog Sabana Sa Brkovima
Hehehehehhehehehehehe Tisi Fantom
#10 |
KRVAVI
|