|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ovo je haos, ima 1GB RAM sampling. znaci mozes ubaciti kao i u XS.XF motifa. Stvar je haos. Samo neprima moss.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Au, kakva naprava!
Nije me bilo neko vreme ni na forumu, a ni u muzičkim vodama i nisam pratio sve se sve pojavilo u zadnje 2-3 godine. Ostao sam bukvalno ZAPREPAŠTEN kada sam pogledao (i poslušao) video snimak.... Da je dobar, sigurno da jeste. Da vam ne trebaju 100% nikakvi dodatni semplovi za makar koji stil muzike i to je sigurno. Pitanje je samo za šta će vam? Koliko zarađujete od svirke? Na kakvim mestima svirate? Za moju svirku, bilo mi je žao i STRAH nositi čak i extreme na tezge. Pred kraj večeri, eto pijanog kuma koji drži čašu (flašu) i dok naručuje pesmu samo gledam hoće li mi politi klavijaturu ili neće... Za moju svirku je jedan Le/Tr/bilo_koji_triton i više nego dovoljan. I po kvalitetu zvuka i po svemu ostalom. Ja sam svestan svog mesta u svetu muzičara, jbg. A ko nije, odneo bi ovu spravu i pod šator ![]() ![]() Opet, za druge muzičare koji sviraju na mestima gde nema ovih bojazni ili imaju studio, smem da tvrdim da bolji i kompletniji workstation neće uskoro napraviti ni Yamaha ni Roland. Od ovoga jednostavno teško da može bolje u ovom milenijumu! Naravno da bih voleo da ga imam i imaću ga kad-tad. Makar u staračkom domu ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Dug je milenijum, vrlo dug. Jasno mi je da si odusevljen instrumentom (s pravom jer je zaista odlican) ali... malo si pretjerao sa tim milenijumom. Bice boljih mnogo prije, vjerovatno vec i slijedece godine, a ako se ne ogranicimo samo na hardver instrumente, onda ima boljih vec odavno, mnogo prije nego je i izisao Kronos.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa karikirao sam, majku mu
![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Dobra je karikatura onda bila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() A ja ti od srca zelim da je sto prije uzmes i zaradis, ne milijone, nego milijarde milijardi ojrica ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ti se bas razljutio. Prgav si Boga mi k'o leptir. Vidim da si zestoko zagrijan za Norda, cak ti stoji i kao avatar, cini mi se da je Nord Stage 2. Dobar je Nord Stage, ima prepoznatljiv sound a ima i stvarcica koje su jedinstvene. Medjutim on nije tipicni workstation pa ga ne bih poredio sa Kronosom jer nije to ista kategorija instrumenata. Nord je inace sa svim svojim modelima bio uvijek nesto posebno. Ne daje nikada previse na jednom instrumentu ali zato ono sto da, to je maksimum.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | mirandess (10.12.2011) |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
haahhaahha ma nisam se ja razljutio, neces me nikad vidjeti ljutoga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pa zar nisi za kronos rekao kad si probao da je da se kulturno izrazim izmet od klavijature?
![]()
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
gle ovo, pušći ti to. klavijatura je sasvim ok, jbg. nov worksation, ali precijenjen, puno je para... Brate ti kad sjednes za kronosa, isto kao space shuttle... Ali nakon nekog izvjesnog vremena, vidis da postoje i bolje stvari, koje su jeftinije a i starije(dobro ne bas toliko stare), necu da pravim usporedbu zbog diskusije, jer joj nije mjesto ovdje... razumijes... Klavijatura je sasvim okej, ali nije za kafane(skupa,zamisli neko ti pivu prolije po displeju), nije niti za stage-a... ne znam gdje je, mozda studio, mozda, za male koncerte, ono sto ona pruza stvarno je dovoljno, i vjerovatno se moze to nastimati do perfekcije... da zvuci kao grom (probao sam je onda 2 sata, mislim da je to dovoljno bio, iako bih ja jos
![]() ![]() Svi koji kupe kronosa, ponavljam, zelim im svu srecu, jer svaki novac utrosen u to je vas novac, i ne treba ponizavati nista(taman da je casio, ili neka kineska marka ili behringer) nista nije palo sa grane niti s neba, a s neba samo kiša pada ![]() P.s. ovo sto je tranzit rekao je tocno sve... ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|