|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Godfather
|
Dozvoljeno je za stvari koje se nalaze kod nas na sajtu, i koje su legalne...
|
|
|
#2 |
|
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 54
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
Klavijaturista, ja sam si uzeo za slobodno da trake iz COMBI moda tako nazovem. Interne trake su trake koje vuku PROGRAM sound iz vlastite klavijature, a externa traka je vanjski podatak tj PROGRAM-ska boja iz druge kljave ili modula tj ona koja se hrani putem MIDI konekcije. Jel sad kužiš što je pjesnik htio reči ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Alene.Pa mozes i na shtake nesto povezati pa da ti i one zavrsavaju dio posla.< |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Godfather
|
Iako josh uvek ima jako malo materijala, otvaram tutorial sekciju.
Tekst o midi-u je iz downloada premeshten tamo! ![]() http://www.yu-midi.com/tutorial/index.php/Midi Ovo bi trebalo da bude muzichka enciklopedija. U pretrazivachu kucajte shta vas zanima, i vratice vm se rezultat. Mozete i sami da dodajete nove chlanke, zato navalite! ![]() P.S. Za ovo je potrebna posebna registracija, za sada... Sve je uradjeno po principu wikipedije!
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
To KREŠO majstore evo sada je sve bistrije,jbiga učim cjeli život i umrijet ću tupav
...Ali mogu vam reći da ima posla oko slaganja seta... a ništa treba sjest i zagrijati stolicu.... Bogami nasao sam jos nekih stvari tako da sam prezadovoljan,pa meni druge klavijature nece trebati jos dugo dugo.... ![]() ma kaki pa800 on je nista za ovo... ![]() Pozdrav svim kolegama muzičarima i pijanistima...
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| korg, midi, pa50, triton |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|