|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Aleksandar72
"P.S.(2) jel si ikad radio na BOSE L sistemom??" Ja sam bas pre dva dana radio na ovom sistemu mislim da je imao oznaku" Bose L1" single bas samo sto je u ovom slucaju bilo po dva basa na jedan stub. mogu da kazem svima da nisam nikada radio na boljem sistemu od ovog.Ton je HIFI a ja sam svirao Live. to je toliko cisto kristalno jasno se sve cuje,samo mi je zao(malo je bilo gostiju) i sistem je vlasnistvo restorana u kome sam radio sto nisam imao prilike da ga testiram na nesto vecoj snazi. Ja sam odusevljen tim tonom i vrlo rado bih da imam u svom posedu jedan takav sistem.
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | jmikulc5 (07.07.2014) |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Moram se nadovezati na post od nesaband-a, a vezano uz Bose L1, bez obzira što je pitanje aleksandar uputio beethovenu.
Odsvirao sam jednu svadbu na bose L1. Nisam htio ništa prepustiti slučaju, prva dva seta sam koristio svoje ozvučenje. Nakon toga sam nastavio na Bose L1- model 2, sa svake strane jedan radijator + dva suba + ToneMatch(to je mixer). Dojmovi su upravo ovakvi kako navodi neshaband. Pored finoće zvuka, oduševila me definicija bas frekvencija. To je to.....i nema se što dodati niti oduzeti. Snaga? Za to bi mogli otvoriti novu temu ali nema smisla jer većina ljudi nije imali priliku probati takav sistem. To uostalom ovisi o ona tri faktora koja sam spomenuo u postu prije, što, kako i kome se svira. Cijena? To je jasno kao dan. Preskupo je to za naše uvjete, ali nije nedostižno za onoga tko cijeni kvalitet zvuka. Da mi se s ovim iskustvom vratit u '87 kada sam krenuo kao OMB i da je tada postojao taj sistem, prodao bih lijevi bubreg da si ga nabavim ![]() Promijenjeno od casper (08.11.2011 u 00:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|