|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
![]() Bas kutije imaju svaka po 30 kg. JBG-a, za 15" i 115 litara ne može biti lakša. Osim ako je napravljena od jogurt-plastike. I nema ljutnje prijatelju, svako ima svoje mišljenje. Tema koju je pokrenuo momo imat će smisla jedino ako svatko od nas iznese mišljenje ali samo na osnovu vlastitog iskustva. Zato nema potrebe da se ovdje nadmudrujemo čija je oprema bolja, kvaltetnija, isplativija, optimalnija .... Pogotovo nema smisla hvaliti vlastitu opremu na način da je se sve ostalo "ništ' koristi". Muzičari (ovdje govorimo o OMB, ali dođe to na isto) moraju prilagoditi ozvučenje ljudima kojima sviraju, vrsti glazbe koju sviraju i mjestima gdje sviraju. Po tim kriterijima je nekome Bose l1 preslab, D Sider preskup, DB loš ......Kad tome pribrojimo da svatko od nas ima vlastito viđenje "kvalitetnog sounda" (a da pri tom ni ne zna da ima rupu u slušnom pragu na 8kHz ![]() Zato pustimo na stranu "rokanje s dvije zvučne kutije" i saslušajmo druge ako imaju što pametno reći. Jedino tako čovjek može nešto saznati i novo naučiti i tada će ova tema imati nekakvog smisla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@casper
Sve si lepo reko. Pozzz
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ja sam radio jedno vece na kv2,jedan bas dupla 12ka i gore dvije 10ke sa nekih 500 ljudi,prije tog sam radio i na jbl prx 615 sa basovima 18,i sa dinakordima i ev ima,i tako bi rado imao ovaj kv2,dzaba sto je 12ka za auto hehe,nije da to treba kupovat,nego jednostavno meni je tad lijepo radit,zvuka ko u prici,jedino je bas tezak ali tako je kako je
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|