|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.10.2011
Mjesto: Bijeljina
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Klavir, klavijature
![]() |
![]()
es-------------Ces---------
Imam te, a kao da te nemam es-------------------Ces-------- tvoj mi osmijeh samo tugu sprema as------------ utones u snove b-------------------es-- pa tudje ime zoves u snu es----------------Ces------- Sve i kad bih tvoje snove znao es--------------Ces------ da ti neko drugi ljubav krao as---------------- ja umro bih za tebe b-------------------es--- i primio na sebe tvoj grijeh Ref. 2x Des-----es-- Zauvijek tvoj ----Des-----Ces--b----as bilo kad, bilo gdje trazi sve --------------b---- moju krv, moju kost -------es-----------Des-- Ne rusi most sto nas spaja ----Ces--b-as kad samo si ti Des--------------es vrijedna moje ljubavi es----------------Ces------- Sve i kad bih tvoje snove znao es-------------Ces------- da ti neko drugi ljubav krao as---------------- ja umro bih za tebe b------------------es---- i primio na sebe tvoj grijeh es--------------Ces------- Otrova sa dlana tvog bih pio es-------------Ces------ radije sa tobom tuzan bio as----------------- nego sretan s nekom b--------------------es- sto srcu je daleko, to znaj |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|