|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
@avangard Zelja hvala ti puno
Neka je i vama sa srecom, samo polako ![]() @tranzit ahahahahahahahhahahaahahahah e sto me nasmija al eto bitno je da se led probio a sto se tice miksete, tj mog uha, to je tocno, sto posto je da sam malo "oglusio", ali sve je na kraju dobro bilo zvanicno prvi odlicno odradjeni svatovi, ja sam zadovoljan ali moglo je jos bolje...(uvijek moze bolje).
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
I ja se moram malo pohvaliti. Od juce sam vlasnik Korga pa2xpro. Mjenjao sam uz doplatu za svoj pa800. Evo već 1 dan radi bez problema
. Danas idem na svadbu sa njim, valjda ce prezivjeti. Izgleda kao nov.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
|
Evo da se pohvalim, veceras sam imao prvi koncert, u Domu kulture Beocin sa muzickom radionicom i sve je odlicno proteklo...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Pazario sam Nokiu N97. Sta cu, uvek kasnim. ali ipak, phone je strava.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
|
Sestra mi u petak diplomira, pa sviram pred 26 mladih djevojaka...
![]() ![]()
|
|
|
#6 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pripazi burazeru
Ja svirao na djevojackoj poslije koje sam slusao jadikovke mladinih prijateljica da su zagazile u 30-te i da ih niko nece, ne bas inspirirajuce i da, samo je mlada valjala
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
|
posaljem ti sliku kad bude... ovdje je svima oko 24-25 ... kakve su, da ti nepricam, perverzija...
![]() ja i da ti javim, u nedjelju mi je prva svatovska proba ponovo... sastavili smo se fino, neznam jesam li ti sinoc ista pricao, zaboravan sam ti posto hahaha galić - bubnjar parać - bas šitum - gitara Igor - pjevac a ja ko ja ![]() u jopinom prostoru za gaze u C2
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| ajde, hvalimo |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|