|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ozrenac, ajde jai koliko su tamo te kutije srm450 made in usa, bas me zanima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
Koliko ja znam samo prva serija sa RCF komponentama je pravljena u Americi,onda je Mackie kupio RCF i prebacio proizvodnju u Italiju,i tada je promenjen natpis na pojacalu o zemlji proizvodnje...Licno neverujem i nisam sreo SRM 450 sa Kineskim komponentama a proizvedenu u USA-neverujem da bi to neko sebi dozvolio....Nebrini nista samo uzmi te kutije i resio si problem za dug vremenski period...
![]() Promijenjeno od sinisa kg (31.10.2011 u 20:09 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa kg za ovaj koristan post: | Ozrenac3 (01.11.2011) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.03.2008
Mjesto: Chicago
Downloads: 967
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50, Yamaha DX11, Yamaha PSR 2000
![]() |
![]()
nove dve mackie srm450 v2 su 1199$ u prodavnicama a na e-bay se mogu naci iste nove sa kablovima, postoljem i torbama za 2 postolja oko 1100$ sa besplatnom postarinom a posto ti sto prodaju nisu u drzavi illinois nego u new jersey ne placa se ni porez tako da ako se odlucim da uzmem nove uzecu preko e-bay. juce sam nasao u lokalnim oglasima dve srm americke proizvodnje polovne za 750$ pa cu u subotu da odem da ih vidim moze se to uzeti i za 600-650$ cash samo ako su u dobrom stanju. na slici izgledaju dobro i plave ili sive boje bar tako mi izgledaju na slici.
Promijenjeno od Ozrenac3 (01.11.2011 u 20:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Brate mili 600 dolara trebas da das za par sa stalcima za original americke,... pa ja platio ovde 3 verziju made in kina (ne ovu najnoviju), staru 7 godina 700 eura par bez navlaka i stalkova cak i kabl za napajanje sam posebno kupovao,.. to ti je oko 950 dolara,.. e batice a koja je moja plata a koja u USA,... kupuj to i ne zali,... ja bih kupio 3 komada cisto da mi se nadje... po tim cenama,... ej Srbijo,... daleko si od Amerike!!!
Promijenjeno od pedjajazz (01.11.2011 u 22:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
jedna nova sa stalkom i sa torbom je oko 600 $ a ne dve. ja sam nasao polovne dve ovde nedaleko od mene za 750$ bez torbi i stalka pa moram u subotu da ih pogledam samo kazem moze se dobiti za oko 600-650 $. ako nisu dobro ocuvane idem sa novim. poz. jeste to je istina da jos ovde sto se tice elektronike, odjece i hrane je brate do dzaba ali te uhvate na drugi nacin da potrosis ali znas nas narod tamo nije imao nista pa kad dodje ovde onda hoce sve.
![]() Promijenjeno od Ozrenac3 (01.11.2011 u 22:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
![]() mozda nisi ukapirao ali ja sam ovde dao za polovne kineske 700 eura za par,...... Ameru dresi kesu Promijenjeno od pedjajazz (02.11.2011 u 00:27 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
dresim kesu zemljak
![]() Promijenjeno od Ozrenac3 (02.11.2011 u 01:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ MarjanMilosevic
Informacija o EAW ti je tacna,ostalo,zalim, nisi "up to date"! Evo da bi me bolje svatio: Drajvere za trecu i cetvrtu SRM seriju je radila "X" firma koja pokriva 50% globalnog trzista sa drajverima.Znaci drajveri su izradjenu u tu X-Firmu,koja usput proizvodi i za EAW i po proracunima EAWa. Ako poznajes istorijat RCF, znaces da se proizvodilo u USA,Italy i u Kini! Znaci prva serija se proizvodila u USA,kasnije je produkcija prebacena u Italiji i zadnje dve serije su definitivno Kina(SRM V1 i V2). Moram da napomenem da USA i Italy serije su bili potpuno identicne! @ sinisa kg Absolutno tacno, produkcija V1 i V2 je kompletno radjena u PR China @ Ozrenac3 Ne mozete vise naci nove SRM USA/Italy kutije, posto se vec godinama tamo ne proizvode.
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
@pedjajazz
Rekoh, cena je za komad, a u radnji sam dobio informaciju da sve kutije idu u paru i da ne prodaju na komad. I tu si u pravu, kad se prikači više instrumenata ili samo klavijature, možda nije najkvalitetnija kutija i možda joj se smanjuju mogućnosti (nisam je probao u takvoj kombinaciji), samo kažem da za moje potrebe (laptop i 1-2 mikrofona) više nego odlična kutija. A nisam hteo ništa polovno da uzimam, jer ne znam u kakvom je to stanju. A u pravu si, potpuno je dugačiji osećaj kad imaš nešto svoje. Za sad, za početak ovo ekstra radi, za kasnije ćemo videti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|