|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Srecno Ozrenac i pozdravi Milosa kada ga vidis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ostavimo ekonomsko-socijalne razlike sa strane...
![]() Fakt je da su generalno instrumenti u USA jeftiniji od EUR ali to je druga tema...ne poznajem americki standard,tako da uporedba je neadekvatna. Jedno znam kad uporedim cene kod mene u GER vs. US...place mi se ![]() ![]() Ozrenac3: best for buy...Mackie SRM450 ili JBL EON315 pedjajazz: mala korekcija...SRM450, Low Cut 75Hz da, Hi Cut nema...ima Contour koji funkcionise kao Booster +3dB za Low i High frekfencije a spusta srednji spekar...DJ fora ![]()
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | pedjajazz (28.10.2011) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Aleksandre,... nisam ni ja znao,... sta to prakticno znaci, kada treba ukljuciti Contour
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja ne bih nikad ukljucio "Contour", ali DJ znaju cesto da koriste ovu funkciju SRMa...cesto rade bez grafickog EQ(Semi-Pro) i ovakva postavka fiksnog EQ odgovara odredjenim pravcima muzike...ali nikako za Live.
Pozz prijatelju!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo da ne bude zabune, starija serija Mackie SRM450 i nova serija II se nedaju uporediti. Satrija je bila 10 puta bolja. Nova ima novi dizajn i kineske komponente.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
"Starija serija" Marjane broji 4 razlicite verzije:
-USA...RCF Drajveri,kutija crne boje -Italy...RCF Drajveri,kutija tamno sive boje -China...EAW Drajveri, -//- -China V2...EAW Drajevri, -//- Osim V2 posedjivao sam brdo SRMa...normalno da SRM sa RCF drajverima zvuci bolje ali 10 puta bolje je malo nabudjano. U svaki slucaj SRM vredi svaki "dinar"...i da ne zaboravimo da USA/Italy verzija je kostala duplo vise ;-)
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (29.10.2011 u 18:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
Ja sam imao i USA i Italy verzije srm-a i koliko se secam bili su iste boje spolja-razlike nije bilo fizicki,u zvuku jeste,USA verzija je radila najbolje ali ipak su to nijanse(po meni licno),za cenu se slazem-mada i ove Kineske rade korektno-sumljam da bi puno ljudi uocilo razliku a da nemaju razlicite modele na uporednom testu...Moj glas za ovu kutiju-vredi definitivno svaku paru koliko kosta...I ima jako dobar i jak bas za 12" zvucnik sto je glavna karakteristika po kojoj se ova kutija zapaza i pamti...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|