|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Malo bi moglo biti komplicirano.
Kompjuteri bi trebali biti u mreži da bi stvar funkcionirala. Ako je OS win7, neće biti problema. Ako je na oba XP, isto su podešavanja jednostavna. Malo je komplicirano ako se radi o dva različita wina (XP i sedmica), ali se isto da poštelat da to radi. Moj ti je savijet da Natlimiter instaliraš i na drugo računalo i odrediš protoke za njega. To je najjednostavniji način da riješiš problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
NetLimiter mora biti instaliran na računaru na kome je limitiranje potrebno, a ako je potrebno i udaljeno upravljanje mora na oba.
Kada se podešava remote unosi se IP kompa kojim treba da se upravlja, i pristupni podaci podešeni u netlimiteru na tom kompu.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ljudi evo pokrecem ovu moju temu i dalje sa istim problemom,samo sam ovih dana uzo jos veci paket interneta ( 6 mbit),pa sada taj problem nije izrazen kao ranije,ali ipak,jednom racunaru ide rekao bih 70-80% protoka,a drugom ostatak,kad se nesto skida...Elem,posto softverski nisam bas bio zadovoljan resenjem,da pitam ima li hardverskih resenja?? tj. da li pored pomenutog mo
dema,mogu nabaviti i jos neku dodatnu hardversku komponentu,ne znam kako se zove i postoji li,zato pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|