|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Proveri potenciometar na pedali kako Ti stoji......verovatno Ti je pojacan maximalno.......smanji skroz ili stavi ma pola.....nadam se da je to u pitanju I da sam te razumeo!
Sent from my Desire HD using Tapatalk Promijenjeno od zoric (05.10.2011 u 20:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
|
![]()
NIje do toga... Kad stavim potenciometar na minimum onda se nista ne desava... Ne smanjuje uopste! Ako neko zna neka pomogne! Hvala u napred!
![]() |
#33 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.11.2007
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svima nisam hteo otvarati novu temu posto je rec o ,,pedali ,, dali se moze koristiti pedala za vocalist i na koji nacin unapred hvala na odgovor u pitanju je korg pa 2 x pro
Promijenjeno od emil_ch (06.10.2011 u 20:24 sati) Razlog: dodavanje teksta |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mozes da koristis pedalu za vokalist i ja je koristim!Korg Ps1 se zove i ubacis je u assignable - Global - na prvoj strani pedal swich odredis joj Funkcion - Mic harmony on/off !I ja je koristim za paljenje i gasenje vokalista i pedala ti kosta 30e a vrlo je kvalitetno uradjena!A mozes to isto i sa EC5 pedalom,ista stvar samo imas 5 pedala i mozes podestiti 5 funcija i ona se ukljucuje u EC5 ulaz
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|