|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
Marko, zaboravljas da vredjash hiljade muzicara koje koriste Korg pa 800 i Korg pa 80. Ja imam nekoliko razloga zbog kojih ne bi menjao 800-tku nizashta na svetu, ali ako insistiras da je to kanta, prema onome shto sam cuo od Korg pa3x, ne bi menjao moju kantu za metalnu kantu.
Promijenjeno od Alek21 (04.10.2011 u 23:06 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Ma ljudi ovo je samo diskusija..Nemojte da se napadamo...
Svako voli sta ima....ali realno, evo: Ja sam bio (i jos uvek sam) vlasnik PA800 do pre 2 meseca....Kupio sam PA3X- 61 key... Kad sam ga poceo koristiti nisam primecivao ogromnu razliku izmedju te dve klavijature...Zvucno je PA3X bio nadmocniji ali sam imao isto pitanje u glavi :" Da li je vredeo tih para?". Evo nakon 2 meseca (jos nisam prodao PA800) mogu odgovorno da tvrdim da PA3X kad se sredi zvuci odlicno... Sto ga vise koristium i sredjujem , sa svim svojim opcijama, zvuci sve bolje i bolje.... Po meni veliki napredak od PA800.... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
@zox2003
...ovde moras da postavis "demo-snimak",da bi mogao da ucestvujes u temi!!!!...nije dovoljno da imas pa3x!!!! ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Nikola...ajde da se uozbiljimo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
..pa ja sam i bio ozbiljan i dalje sam!!!! ...nego,ispade da ovde moras samo "demo-snimcima",da dokazujes "poboljsanje".....jos je sredjujem,imam je!!!!!...dajte mi malo vremena,ipak.....je "jednostavna sprava",bice i snimaka!!!!
P.S. ...jos saljem snimke u moj "DEMO",sa pa 2x pro!!!..."zato sto ja radim",zasto vi ne radite nesto?!?!?!?!,salim se,FRAZA IZ FILMA!!!!!!....bice.......samo opusteno!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|