|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja se ne secam da sam nekog pljunuo samo su mi dosadili vise strucnjaci,ljubomorni i zavidni ljudi!Sto se tice toga oko moderiranja za to me zabole iskreno da ti kazem jer sam na ovom forumu od prvih dana i clanovi znaju da sam im nesebicno pomagao gde sam god znao i mogao i sve sto sam postavio na ovom sajtu za download je od srca da bi se podigao na sto veci nivo bez ikakve koristi,ljubomore i zavisti sto se moze videti po komentarima!Tako da ti je ovaj komentar bio bespotreban veruj mi!
Dodato: @tranzit Prvi snimak klasicni kompresovani mono snimak i sve izlazi po sredini,tek kad bi jos glas dosao onda bi doslo da prave guzve dok se na drugom snimku u prvim taktovima na gitari cuje kako sara panorama i ostalo . . . I tako dalje i tako dalje ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (01.10.2011 u 23:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.09.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 115
Uploads: 5
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
Interesi: muzika, prijateljstvo...
![]() |
![]()
Pozdrav svima, jedno pitanje vezano za sve vlasnike korga pa3x, interesuje me da li je iko pokusao i uspio izvrsiti kompresiju semplova, i na koji nacin?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Kolege predlazem vam da snimate direktno preko mp3 playera koji je ugradjen u pa 3x u visokom kvalitetu i tako lepo snimljeno ovde okacite,jer se tako maltene nista ne gubi,pa cemo uporedjivati
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Taman tako. To je jedini ispravni nacin. Onaj ko snima na aranzerima bez audio recordera neka snima na kvalitetnu audio kartu ili na bolji MP3 recorder ali da to poveze kvalitetnim kablovima. Samo tako ce poredjenje biti moguce, sve ostalo, kako i pokazuju ona dva snimka u mom predhodnom postu gdje je sniman jedan te isti ritam sa istog aranzera ali sa razlicitim kompresijama materijala, je gubljenje vremena i presipanje iz supljeg u prazno.
Promijenjeno od tranzit (02.10.2011 u 01:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@Korg pa800 ides SOUND-RECORD-Scroll bar - Compres all samples i onda ti on comresuje semplove i taj postupak traje nekoliko sati!Posle toga sacuvas set i to je to,dobijes jos skoro polovinu memoriju ali da znas da ti kompresija semplove konvertujes iz 24 bita 48000Hz na 16 bit-a i 44.100 sto ti je Cd audio kvalitet
![]() @Minicevac Ko radi na 4 izlaza ne moze da snima svirku u klavijaturi!Mislim moze ali ce da mu recorder belezi samo L i R izlaze a individualne OUT1 i OUT2 nece!
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|