|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
prijatelju,da ne bi gubio vreme mozis da izadjes na bilo koji pretrazivac,ukucas ime miksete i odes na neki sajt i pogledas specifikaciju svakog od njih i informises se za par minuta.
Meni se cini da si ti jako neodlucan i da ti je to najveci problem. Mooras sam da odlucis sta ces da kupis,veruj mi. ako sviras narodnjake onda je Dinakord odlicno resenje a ako sviras neku drugu vrstu muzike onda je to mnogo kompleksnije pitanje.
![]() |
#32 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo drugari da vam javim dassam danas narucio,i platio novog martin wismana Pmf 1200..Mislim da je to ipak najbolje resenje za mene..imam 4 kutije pa bi problemi bili
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Eee, ovo je bilo kao u filmu... Izmedju snicle i pljeskavice ti izaberes boraniju
![]() Al' ajde sad, gotovo, vec si pazario pa neka je sa srecom. Najbolje je da ucite iz sopstvenog iskustva, kroz praksu i godine rada.Uzalud saveti iskusnih kad na kraju napravite potpuno cudan i suprotan (pogresan) izbor ![]() Sve vas pozdravljam i nadam se da nisam bio previse ostar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala kolega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nishki
|
![]()
@Milan$
Nek ti je sa srecom!!! @domino Mudro zboris!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Milanche hvala...
Evo drugari stigo je mixer,i cackam ga vec neko vreme..ZNACI MILINA...ubi dusu drugari kako radi...povezan na 4 kutije,do kraja odvrnuto sve,ma radi kao zmaj,odusevljen sam..nisam ocekivao toliko od ovog mixera,ali radi ko zmaj,pu pu da ga ne ureknem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
samo da malo ozivim temu...ovaj mixer sam kupio pre 7,8 meseci i prodao ga pre neki dan..a juce ga uporedjivao sa pm1000...sad mi krivo sto sam ga prodao
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|