|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Vidi,vidi nova tema,koja bi mogla otici u "svastaru" ili ti u Blatusanov kutak.
O Alene "zenicka bekrijo",prijatelju stari Evo dosao sam sa puta pa vidim da si "opet poceo" ![]() Posto vidim da si "nabavio" novu masineriju PA2X i naravno kao i svi "pravi muzicari" ![]() ![]() Probaj pa ces se uvjeriti.Valjda se u taj Korgov tim ubacio i neki inzenjer sa ovih prostora i tako ugradio u softver. Javi kad probas.Ma dere pravo druze.Ne sekiraj se-neces se obrukati. Veliki drugarski pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
cao ljudi danas sam cuo Pa2xpro ja samo kazem nista novo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nista novo napravili su malo ram memorije vise itd
ali zato je cena nova hehehehehehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Kako da ne Sejo! Nemogu majke mi nije to to! Treba mi samplovani MIDI "HAPY BIRTHADY" za PA2XPRO. Stavim na njega midi i sa Triton Extreme vucem samplove na PA2XPRO. A Sa Pa50 vucem MOSS boje i kurce palece i stavljam ih na EXTREM i onda ih on salje na PA2XPRO!! To je kombinacjia snova jarane!
A tu " sreta ti rodzendan sunce moje malo" taj midi fajl sviram samo svabama i hitlerovcima! Onni to vole! Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: R_dam (NL)
Godina: 45
Downloads: 729
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Alene kad dodje red na taj midi fajl pusti ti svabama ovo ...
Oprostit ce ti sigurno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]() ![]() ![]() A ako nekome treba taj miks za neku drugu klavijaturu NEMOZE JER JE ISKLJUCIVO ZA PA2X i nece da radi u ovim kantama poput PA800 PA1x PA80-60-50 TR LE EXTREME
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suludi Moderator
|
![]()
Halo!!! NEtreba mi za "PA2X" Vec za Pa2Xpro!!!!! DAKLE PROOOOO!!!( SA 5 O)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fajl, midi, pa2xpro |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|