|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nije narodna pjesma, nego je pjesma iz Hrvatske, a u njoj najmanje hrvatskih rijeci ima, ja sam iz Hercegovine, ali pola rijeci ja odavde ne razumijem, nek se javi ko jeste.
Imala si baril i bronzine pod skancijon stivane bocune sve si guste na ovome svitu darivala ka lipe bokune Vonjala si tocon i friskinon ladila me kad uvati fjaka a kad dusu stegla bi tuga u tebi san i pija i plaka Ref. Konobo moja, radosti sva dusu san svoju svu tebi da konobo moja, ka dom si moj cuvan ti pismu ka zivot svoj Uz steriku jos vonja levanda razvodni se zivot ka bevanda od bibiti, falsi novitadi ne damo se, jos smo uvik mladi 'Ajmo skupa, prijatelji moji razmistimo tamburin, katrige zapivajmo pismu s kojon srce u po zmula zaboravlja brige Ref.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
a ovo ti je dalmatinsko narječje, točnije s Vela Luke. A oni su poznati da ih nitko ne razumije kad pričaju, jer imaju neku mješavinu hrvatskog jezika, dalmatinskog narječja i hrpe talijanizama (koje je naravno prisutno zbog blizine s navedenom zemljom i zbog povijesti trgovanja ove dvije zemlje HR-ITAL)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@ Dell
Ja ovdje razumijem samo refren u cjelosti! Bas specificno narjecje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Msm, ne vrijedjam pjesmu niposto, posto je kultna, ali stvarno je obicnom smrtniku nerazumljiva. Vise ovog lika razumijem
![]() |
#5 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
kokodakav... kokodakav.... vratim se od wc, za'ebem daidem u wc ![]() i kad se izbarabarila u pravac mene ... prvi dinge... drugi dinGE ![]() Nisam ga odavno gledao, a ova emisija Promaja je kultna, bilo je mnogo interesantnih likova.... ali Pejča lovac je za sad neprevaziđen, odavno ga nisam gledao izvinite za off al čovek zaslužuje posebnu temu da mu otvorimo... da se izbarabari s nas ![]() ![]() ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova