|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Donator
|
![]() Citat:
![]() Pajko i Boki tilu li lu..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
PA3X 61 key stigao danas.........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo malo prije sam uaplio klavijaturu i vidim da nijednog Drum Kit -a nema u USER DK a sinoc jos radio na njoj,a veceras na svirku,eto toliko za pocetak sto se tice PA3X
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pozz kolege,evo da se i ja prikljucim ovoj temi,pratim sve komentare od prvog posta,vidim da ima razliciti misljenja,imam pa 3x vec oko 20 dana i malo sam ga kod kuce studirao.sinoc sam ga zvanicno isprobao na svirci utisci su slijedeci:
-ton je definitivno bolji i cistiji,kanal na mikseru sam uzeo isti ko i sa pa 800(sve kako je i bilo) -sa vokalistom sam odusevljen,bilo mi je zadovoljstvo pjevati. -ima posla srediti ritmove sa novim drum kitovima ali sta je tu je,zvuce perfekt -tvornicki ritmovi super -maxx audio super stvar, -malo mi tipke nisu po ukusu ali stvar je navike sve u svemu ja sam "ZADOVOLJAN" valja je srediti ali nebi bilo interesantno da je sve vec odradjeno Svim kolegama zelim puno srece i para da zarade sa Pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo vec 5 dana sam vlasnik Korga pa3x i mogu rec da sam odusevljen nekim novim funcijama koje su ubacili,ali vec nastaju problemi!Da li da otvorim novu temu ili da ovdje napisem svoj problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Otvori novu temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da se razumemo.
Korg pa3x je definitivno najbolji korgov arranzer do sad. Ja ga eto sviram samo nedelju dana ton je neverovatan. Dobro Marco rece na pocetak: Sve je konkretnije, cistije izlazi sve kako treba. Semplovi bije su mnooogo bolji, efekti isto, sto da vam kazem. Jedino sam primetio da nema tu snagu koja imao pa2x i na kanal moram ga malo pojacati Ali ko ga nije probao molim nek ne prica klav je ludilo. Ja sam zadovoljan. Svi koji imaju 2x preporucujem 3x i nece se pokajati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|