|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto danas imam i pravo jos malo da diskutujem oko 3x
Juce mi je stigao i danas sam odradio odma tezgu onako po defaultu. Stavio sam samo set od 2x malo nesto koregirao koko sam imao vremena... I ja sam imresioniran !!! Kako sto je Marco rekao: Cuje se ama tacno sve! Nema ona losa frekvencija koja para usi koja bila na 2x... Sound nije tipican za Korg, osim to ako radis sa ambient kitovima koje nisu u prethodnim serijama imas osecaj stvarno kao nesto novo i drugacije. Bass je extra , gitare, opcija za mixanje bubanj je fantasticna maxx audio takodje... Ja sam iznenadjen pozitivno. Uzeo sam kratki model 61 super mi je za transport dirka se privikavam... Smeta mi novi raspored dugmica... Sve u svemu ima korak napred za razliku na pa800-2x gde bilo minimalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Donator
|
![]() Citat:
![]() Pajko i Boki tilu li lu..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
PA3X 61 key stigao danas.........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo malo prije sam uaplio klavijaturu i vidim da nijednog Drum Kit -a nema u USER DK a sinoc jos radio na njoj,a veceras na svirku,eto toliko za pocetak sto se tice PA3X
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pozz kolege,evo da se i ja prikljucim ovoj temi,pratim sve komentare od prvog posta,vidim da ima razliciti misljenja,imam pa 3x vec oko 20 dana i malo sam ga kod kuce studirao.sinoc sam ga zvanicno isprobao na svirci utisci su slijedeci:
-ton je definitivno bolji i cistiji,kanal na mikseru sam uzeo isti ko i sa pa 800(sve kako je i bilo) -sa vokalistom sam odusevljen,bilo mi je zadovoljstvo pjevati. -ima posla srediti ritmove sa novim drum kitovima ali sta je tu je,zvuce perfekt -tvornicki ritmovi super -maxx audio super stvar, -malo mi tipke nisu po ukusu ali stvar je navike sve u svemu ja sam "ZADOVOLJAN" valja je srediti ali nebi bilo interesantno da je sve vec odradjeno Svim kolegama zelim puno srece i para da zarade sa Pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo vec 5 dana sam vlasnik Korga pa3x i mogu rec da sam odusevljen nekim novim funcijama koje su ubacili,ali vec nastaju problemi!Da li da otvorim novu temu ili da ovdje napisem svoj problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Otvori novu temu.
|
![]() |
![]() |