|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@yamahapassion
brate, kad me bas molis eto i od mene jedna ... sluzio sam 93/94 u becu. ma da su mi kao prvi poziv poslali da idem na granici ka sloveniji - neka divizija za tenkove ... imao sam mogucnost da to odbijem jel mi se u to vreme cerka rodila a bio sam i ucenik u jednom drzavnom institutu ... tako da su mi poslali 6 meseca kasnije drugi poziv za drugu kasarnu. to je bila mala kasarna u becu (22. bez.) , mozda 400 vojnika ... bilo nas i dosta jugovica ![]() kao jutarnji sport, trcali smo pored dunavskog kanala (kagran) ... relacija 8km ... ja sam uvek mrzio trcanje. jednostavno nisam imao kondiciju i ako u to vreme nisam bio pusac i imao 19g /72kg ... ne moram da vi kazem da sam u to vreme bio lepotance ![]() defnirali su nas u 3 grupe za sport a ja naravno u trecu i najlosiju. od tih 400 vojnika ja sam uvek kao broj 390 upao u kasarnu, iza mene samo teska kategorija od 100kg i vise ... i tako jednog toplog dana u oktobru, ja trcim pored tog dunavskog kanala (donaukanal), neki komandant pored mene i od jednom pocne nos da mi krvari ... ja stao i pitao komandanta dali smem da se umijem lice u parku gde sam video cezmu .. on meni "nemoj tamo, nisi zasluzio, operi se ovde u kanalu" ... sta ces, gledam ja, tamo samo perje i exkrementi od patki i labudova ... voda smrdi kilometar protiv vetra ... uzas ... ![]() operem se ja malko i nakon 5 minuta se vracam u kasarnu kao jedan od zadnjih. cela kompanija vec jutarnja gimnastika, sklekovi itd. ... kad su me videli onakog krvavog i prljavog, pitaju me drugovi "jeli, sta je s tobom, zasto si krvav?" a ja njima ladno: "ma pustite me, tuko sam se sa oficirom, al je on bio definitvno jaci od mene" ![]() ps: taj komandant (officierstellvertreter) je u to vreme imao 2. dan u taekwondo i slomio bi mi sve koske ... cak i one za koje nisam znao da ih imam ![]()
![]() Promijenjeno od grandia (23.08.2011 u 12:50 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|