|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Svaka cast,pravi izbor,inace i kolega sa foruma je nedavno kupio Verse audio,darido mu je nick,i kaze i on da na boljem sistemu nije radio,RCF ne moze sa tim da se poredi nikako,neka vas dugo sluzi i neka se otplati sto pre,posto nije jeftino.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
gdje moze da se nadje i koliko otprilike kosta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
@maricm, Napisao sam da je bas D Sider SUB15, za detalje oko nabavke i cijene možemo razgovarati na pp ili na mail ********, a sistem je prije par dana svirao u Kreševu na Stamal Areni, inače se nalazi u Rogatici...
@Dule Va, Slao sam ti pp preko ovog foruma ali ne znam zašto ga nisi dobio, takođe sam te zvao na telefon, nisi mi se javljao. Verse smo uzeli u tvom gradu i žao mi je što smo bili ograničeni vremenom pa se nismo vidjeli, u svakom slučaju moja ti je preporuka da kontaktiraš Dejana ili Gorana i da na licu mjesta vidiš i čuješ kako to radi, sve što bih ti pisao nije dovoljno da se opiše... @svrakan hvala puno, znam da je par Verse satelita stiglo u Suboticu kod Atile, ako imaš mogućnosti otiđi i poslušaj ih, vrijede bukvalno svaku paru...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? Promijenjeno od neconix (20.08.2011 u 13:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam ti brate vec cestitao kad si ste pazarili sistem i sta da ti kazem,blago vama
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (19.08.2011 u 18:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Burli stvarno mi je zao sto se nismo videli ,nisam primio ni PP ni poziv na mob od tebe,mada sam menjao br tel
Sa Dejanom i Goranom sam odlicno imao sam prilike da slusam tvoj sistem i mogu samo reci da je savrsen. Imam nameru da ga nabavim mada bih ja uzeo sistem sa dve 15 i jednim binom. Promijenjeno od Ace (19.08.2011 u 19:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobar izbor...nek je sa srecom kolega!
Konkurencija u Midrange-Club Stage klasi je jako jako velika, a tu je Verse Audio zadnjih godina pokazao da ume da se nosi sa firmama, koje su vec duze u biznisu. Mogu da zapazim njihov odlican dizajn, perfektna izrada...komponenti unutra: drajveri B&C, AMPing module im radi Powersoft Digam...sta reci, 'sem BRAVO! Bio sam prisutan na prezentaciji VERSEa DSider 15/ 215SUB...prijatno su nas iznenadili! Ostalim kolegama: Uporedba RCF ART300/500 i DSider nije adekvatna!! Svaki "Herz" koji prolazi kroz DSidera je pod kontrolu digitalnog DSPja,tako da, zahvaljuci time,odklonili su vecinom nedostataka,koja u sustini ima svaka kutija. ART300/500 je tehnologija proslog mileniuma,jos plasticna kutija...tako da,kad bi direktno uporedjivao DSider i RCF,onda bi odabrao NX seriju...a to je druga prica ![]() Pozz
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Hvala svima svima, ispostavilo se da je Verse pun pogodak i da smo bar kada je ozvučenje u pitanju napravili veliki iskorak!
@aleksandar72 zavidim ti što si imao mogućnost čuti SUB215, po specifikaciji izgleda fenomenalno!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko vas ima u bendu.
imate li bubnjara? |
![]() |
![]() |
![]() |